Δείτε όλα τα χρώματα Samsung Galaxy S22 και S22 Ultra για να διαλέξετε σε αυτά τα νέα render

Δείτε όλα τα χρώματα Samsung Galaxy S22 και S22 Ultra για να διαλέξετε σε αυτά τα νέα render

Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην κυκλοφορία των ναυαρχίδων επόμενης γενιάς της Samsung. Έχουμε ήδη μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, χάρη στα renders του Galaxy S22 Ultra που διέρρευσαν, αλλά τώρα μια νέα διαρροή μάς δίνει λίγο περισσότερα  , μαζί με μερικά επίσημα renders του μικρότερου μέλους του οικογένεια, το Galaxy S22.

Οι νέες εικόνες του Galaxy S22 Ultra, όχι μόνο μας δείχνουν τη συσκευή από περισσότερες γωνίες, αλλά μας δίνουν και μια γεύση από τους πολλαπλούς χρωματισμούς της. Μοιάζει πολύ με το S21 Ultra εκτός από το ότι η αξιοσημείωτη μονάδα κάμερας δεν υπάρχει πια. οι ίδιοι οι μεμονωμένοι φακοί της κάμερας προεξέχουν από το σώμα, πιθανότατα να φιλοξενήσουν τους μεγάλους αισθητήρες που αναμένεται να έχει το τηλέφωνο.

Η Samsung θέλει να προσφέρει στους αγοραστές μια ωραία ποικιλία χρωματικών επιλογών σε κάθε γενιά και το S22 Ultra δεν διαφέρει από αυτή την άποψη. Φαίνεται ότι θα προσφέρεται σε τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά χρώματα —λευκό, μαύρο, πράσινο της ελιάς και ροζ χρυσό/μπορντό—αλλά η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρει ανά περιοχή.

Εάν είστε οπαδός του Note  και πικραμένος που δεν βλέπετε μια Samsung με ενσωματωμένη γραφίδα το 2021, υπάρχουν καλά νέα για εσάς. Κάθε απόδοση του Ultra μας δείχνει το αντίστοιχο S Pen που θα συνοδεύει και αυτή τη φορά δεν θα είναι ένα αξεσουάρ που θα πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά – έχει τη δική του υποδοχή στο σώμα του τηλεφώνου.

Όσο για το τυπικό S22, δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει πολλά εξωτερικά. μοιάζει πολύ με το Galaxy S21. Δεν παραπονιόμαστε, ωστόσο, γιατί αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα σχέδια που έχουν βγει από τα εργαστήρια Ε&Α της Samsung. Το Galaxy S22, όπως και το πιο δυνατό αδερφάκι του, αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό και πράσινο της ελιάς, αλλά αλλάζει το μπορντό για μια απαλή ροζ απόχρωση.

Δεν έχουμε ακόμη ρίξει μια σωστή ματιά στο S22+, αλλά σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχει βραβείο για να μαντέψουμε πώς θα μοιάζει. Τέλος πάντων, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να επισημοποιηθούν τα πράγματα. Η Samsung θα πρέπει να σηκώσει την αυλαία μόλιςη δοκιμαστική κυκλοφορία του Galaxy S21 FE τον Ιανουάριο ολοκληρωθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *