Η Samsung ανακοίνωσε μια μικρότερη έκδοση 4K της πιο καμπυλωτής και εμφανίσιμης οθόνης gaming της

Η Samsung ανακοίνωσε μια μικρότερη έκδοση 4K της πιο καμπυλωτής και εμφανίσιμης οθόνης gaming της

H Samsung ανακοίνωσε μια μικρότερη έκδοση της κυρτής οθόνης παιχνιδιών Odyssey Neo. Το Odyssey Neo G8 είναι μια οθόνη gaming 32 ιντσών με την ίδια καμπυλότητα 1000R με την Odyssey Neo G9 49 ιντσών αξίας 2.500 $. Το R σημαίνει ακτίνα και, σε σύγκριση με την καμπυλότητα 1800R και 1500R, που είναι και τα δύο κοινά στην αγορά οθονών, η Samsung ειδικεύεται στην καμπυλότητα 1000R που είναι πολύ μεγαλύτερη, λοιπόν, καμπυλότητα. Κάνει το 1800R να μοιάζει με επίπεδο πάνελ συγκριτικά. Το G8 έχει ομοίως 2.000 nits μέγιστης φωτεινότητας και υπόσχεται εξαιρετική ποιότητα εικόνας με το Quantum Mini-LED πάνελ του.

Η Samsung δεν έχει κοινοποιήσει τιμή ή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Odyssey Neo G8, αλλά προσφέρει λίγες μόνο εικόνες και λεπτομέρειες μέχρι μεταγενέστερη ημερομηνία. Εκτός από τη διαφορά στο μέγεθος, το Odyssey Neo G8 έχει παρόμοια σχεδιαστική γλώσσα με το G9, αν και η βασική διαφορά είναι ότι το G8 ενισχύει την ανάλυση από QHD Plus σε 4K. Συγκεκριμένα, η Samsung λέει ότι αυτή είναι η πρώτη οθόνη 4K που υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και χρόνο απόκρισης 1 ms. Είναι επίσης συμβατό με το AMD FreeSync Premium Pro και την τεχνολογία προσαρμοστικού συγχρονισμού G-Sync της Nvidia, επομένως τα παιχνίδια σας θα πρέπει να τρέχουν χωρίς τραύλισμα και σκισίματα, υποθέτοντας ότι η GPU σας είναι αρκετά ισχυρή για να προωθήσει την ανάλυση 4K με γρήγορους ρυθμούς καρέ.

Samsung Odyssey Neo G9

H Samsung επέλεξε να μοιραστεί αυτά τα νέα λίγο πριν από την επίθεση των ανακοινώσεων της CES 2022, αν και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την εμπορική έκθεση για να μάθουμε περισσότερα για το Odyssey Neo G8, όπως τιμή και διαθεσιμότητα. Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στην άλλη οθόνη που μόλις ανακοίνωσε η Samsung: την έξυπνη οθόνη M8.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *