Το Twitter ανέστειλε οριστικά τον προσωπικό λογαριασμό της Marjorie Taylor Greene λόγω παραπληροφόρησης για τον COVID-19

Το Twitter ανέστειλε οριστικά τον προσωπικό λογαριασμό της Marjorie Taylor Greene λόγω παραπληροφόρησης για τον COVID-19

To Twitter ανέστειλε οριστικά τον προσωπικό λογαριασμό της βουλευτής της Τζόρτζια Marjorie Taylor Greene για επανειλημμένη παραβίαση των κανόνων της πλατφόρμας σχετικά με την παραπληροφόρηση σχετικά με τον COVID-19 . Δεδομένου ότι η απαγόρευση επηρεάζει μόνο τον προσωπικό λογαριασμό της Greene στο Twitter  , μπορεί ακόμα να έχει πρόσβαση και να κάνει tweet από τον κυβερνητικό της λογαριασμό .

H εκπρόσωπος του Twitter Katie Rosborough εξηγεί ότι η πλατφόρμα «ανέστειλε οριστικά» τον λογαριασμό της Greene «για επανειλημμένες παραβιάσεις» των πολιτικών της πλατφόρμας για τον COVID-19. «Είμαστε ξεκάθαροι ότι, σύμφωνα με το σύστημα μας για αυτήν την πολιτική, θα αναστείλουμε οριστικά τους λογαριασμούς για επανειλημμένες παραβιάσεις της πολιτικής», προσθέτει.

Ο Twitter εφάρμοσε ένα σύστημα πέντε ενεργειών τον Μάρτιο του 2021, το οποίο θέτει λουκέτο στους λογαριασμούς των χρηστών εάν δημοσιεύουν tweets που περιέχουν παραπληροφόρηση σχετικά με τον COVID-19 — όσο περισσότερες προειδοποιήσεις συγκεντρώνει ένας χρήστης, τόσο περισσότερο αποκλείεται προσωρινά από τον λογαριασμό του. Ωστόσο, εάν ένας χρήστης λάβει πέντε προειδοποιήσεις, ο λογαριασμός του τίθεται σε οριστική αναστολή. Το Twitter δεν επιβεβαίωσε ποιο tweet ήταν το τελευταίο χτύπημα της Greene.

Η Greene απάντησε στην κατάσταση με μια ανάρτηση στο Telegram και στο Facebook. «Το Twitter είναι εχθρός της Αμερικής και δεν μπορεί να χειριστεί την αλήθεια», δηλώνει η Γκριν. «Οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορούν να εμποδίσουν τη διάδοση της αλήθειας σε μεγάλο βαθμό». Ισχυρίζεται επίσης ότι τέθηκε σε αναστολή επειδή δημοσίευσε δεδομένα στο Twitter από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων (VAERS), μια βάση δεδομένων που αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια — συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων για τον COVID-19.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *