Οι πιο πρόσφατες τηλεοράσεις Frame της Samsung έχουν ματ οθόνη που μοιάζει και μοιάζει περισσότερο με αληθινή τέχνη

Οι πιο πρόσφατες τηλεοράσεις Frame της Samsung έχουν ματ οθόνη που μοιάζει και μοιάζει περισσότερο με αληθινή τέχνη

Η Samsung κατάφερε να ορίσει μόνη της την κατηγορία των “τηλεοράσεων lifestyle” — τηλεοράσεις υψηλής σχεδίασης που ενσωματώνονται στο σπίτι πιο απρόσκοπτα από τις παραδοσιακές τηλεοράσεις — με το The Frame. H κομψή εμφάνιση της συσκευής, τα προσαρμόσιμα πλαίσια και η δυνατότητα προβολής καλλιτεχνικών ή προσωπικών φωτογραφιών όταν η τηλεόραση είναι «κλειστή» είναι πιο σημαντικά από την πιο πρόσφατη ποιότητα εικόνας ή τις προδιαγραφές HDMI.

Για το 2022, η εταιρεία ελπίζει να ανεβάσει το The Frame στο επόμενο επίπεδο και να κάνει το τέχνασμα της καλλιτεχνικής τέχνης στον τοίχο πιο πειστικό από ποτέ. Η Samsung λέει ότι τα πιο πρόσφατα μοντέλα θα έχουν ματ, αντιανακλαστική οθόνη με “ζωντανή” υφή που μοιάζει με καμβά ή χαρτί στην αφή.

Η αντιανακλαστική οθόνη θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τους καταναλωτές. H The Frame  είναι σε θέση να ταιριάζει με την ισορροπία λευκού και τη φωτεινότητα του έργου τέχνης με βάση τον φωτισμό περιβάλλοντος σε ένα δωμάτιο, αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που αναιρεί το γεγονός ότι εξακολουθείτε να κοιτάτε μια τηλεόραση, αυτό είναι η λάμψη της οθόνης.

Για το 2022, το The Frame θα προσφέρεται σε συνολικά επτά διαφορετικά μεγέθη, ξεκινώντας από τις 32 ίντσες στο μικρό άκρο και συμπληρώνοντας ένα μοντέλο 85 ιντσών. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ίδιας της τηλεόρασης, ακούγονται παρόμοια με πέρυσι: Το Frame θα σας δώσει μια ωραία εικόνα 4K HDR με μια διευρυμένη χρωματική παλέτα κβαντικών κουκκίδων και ακόμη και gaming 4K 120 Hz, αλλά δεν έχει κάποια άλλα χαρακτηριστικά όπως η πλήρης συστοιχία τοπική μείωση της φωτεινότητας και η Samsung συνεχίζει να αγνοεί εντελώς το Dolby Vision.

Εάν η ποιότητα της εικόνας είναι η κύρια προτεραιότητά σας, τα κορυφαία σετ Neo QLED της εταιρείας (με τεχνολογία Mini LED) είναι ακόμα ο δρόμος που πρέπει να κάνετε. Αλλά δεν είναι γι’ αυτό το The Frame. Αυτό το μοντέλο — και τα άλλα μοντέλα lifestyle της Samsung, όπως το The Serif — είναι για άτομα που θέλουν μια απόλυτα αποδεκτή εικόνα σε ένα πακέτο που να συμπληρώνει τη διακόσμηση του σπιτιού τους αντί να έρχεται σε σύγκρουση με αυτήν.

Η τιμολόγηση, οι πληροφορίες κυκλοφορίας και οι πιο λεπτομερείς τεχνικές προδιαγραφές για τη σειρά Frame 2022 θα ανακοινωθούν πιο κοντά όταν οι τηλεοράσεις θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται τους επόμενους μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *