Η νέα έξυπνη οθόνη της Samsung μπορεί να ελέγχει τις συσκευές σας IoT, να μεταδίδει παιχνίδια και πολλά άλλα

Η νέα έξυπνη οθόνη της Samsung μπορεί να ελέγχει τις συσκευές σας IoT, να μεταδίδει παιχνίδια και πολλά άλλα

H Samsung προσθέτει στη σειρά έξυπνων οθονών της με την M8 4K 32 ιντσών. Όπως τα μοντέλα που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή , αυτό το νέο μπορεί να προσφέρει λειτουργικότητα που μοιάζει με έξυπνη τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένης της παροχής πρόσβασης σε εφαρμογές ροής, εκτός από τη δυνατότητα σύνδεσης σε υπολογιστή όπως οι κανονικές οθόνες. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή, αλλά οι αρχικές λεπτομέρειες που μάθαμε αποδεικνύουν ότι η Samsung προχωρά μερικά βήματα παραπέρα με το M8 για να το κάνει ακόμα πιο χρήσιμο σε διάφορους ανθρώπους.

Αυτή η έξυπνη οθόνη έχει πάχος 11,4 χιλιοστά, η οποία σύμφωνα με τη Samsung είναι σημαντικά πιο λεπτή από τα προηγούμενα μοντέλα. Ίσως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η μαγνητική και κινητή κάμερα SlimFit που μπορεί να προσαρτηθεί στην οθόνη για βιντεοκλήσεις. Η ίδια η οθόνη υποστηρίζει εφαρμογές συνομιλίας μέσω βίντεο όπως το Google Duo. Με τις άλλες έξυπνες οθόνες της Samsung, πρέπει να φέρετε τη δική σας κάμερα web.

Η Samsung ενσωματώνει επίσης ένα SmartThings IoT Hub στο M8, επιτρέποντάς σας να βλέπετε έναν χάρτη ορόφου των διαφόρων έξυπνων συσκευών σας και να τις ελέγχετε απευθείας από την έξυπνη οθόνη. Η Samsung λέει ότι το M8 διαθέτει επίσης μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Workspace, η οποία συγκεντρώνει υπηρεσίες web που σχετίζονται με την εργασία, όπως το Microsoft 365, σε ένα διαισθητικό κέντρο.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι το Game Home, το οποίο μετατρέπει το M8 σε μια οθόνη ροής παιχνιδιών cloud. Η Samsung λέει ότι οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το M8 για ροή παιχνιδιών από υπηρεσίες ροής παιχνιδιών και ακόμη και να συνδέουν ασύρματα χειριστήρια σε αυτό. Ωστόσο, σταμάτησε να ονομάζει υπηρεσίες ή ελεγκτές που θα υποστηρίζει. Η εταιρεία είπε   ότι θα κοινοποιηθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό πιο κοντά στην κυκλοφορία του αργότερα το 2022.  

H Samsung δεν έχει μοιραστεί όλες τις θύρες που θα διαθέτει το M8, αν και ανέφερε ότι διαθέτει θύρα USB-C που μπορεί να υποστηρίξει Διέλευση φόρτισης 65 W. Ούτε ανέφερε τιμή ή διαθεσιμότητα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης μια κυρτή οθόνη παιχνιδιών Odyssey Neo G8 32 ιντσών ενόψει της CES 2022. Διαθέτει ανάλυση 4K και ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, την οποία η Samsung λέει ότι είναι η πρώτη που επιτυγχάνει σε μια κυρτή οθόνη 1000R.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *