Τα προσιτά τηλέφωνα της σειράς 30 της TCL έρχονται στη Verizon και η T-Mobile

Τα προσιτά τηλέφωνα της σειράς 30 της TCL έρχονται στη Verizon και η T-Mobile

Η TCL συνεχίζει την παράδοσή της να λανσάρει ένα μπαράζ συσκευών στην CES, και είναι παρόμοια με πέρυσι, με δύο νέα smartphone της σειράς 30 να κατευθύνονται στις ΗΠΑ αργότερα φέτος.

Ας ξεκινήσουμε με το TCL 30 XE 5G. Διαθέτει οθόνη 6,52 ιντσών σε ανάλυση 1.600 x 720 και ρυθμό ανανέωσης έως και 90 Hz. Με μπαταρία 4.500 mAh, λειτουργεί με ένα από τατης Mediatek τσιπ Dimensity, το Dimensity 700, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν καλύτερα με εργασίες τεχνητής νοημοσύνης όπως η επεξεργασία εικόνας. 

Μιλώντας για εικόνες, υπάρχει ένα σύστημα τριπλής κάμερας, αλλά δεν χρειάζεται να ενθουσιαστείτε πολύ. Υπάρχει ένας αισθητήρας βάθους και μια κάμερα 2 megapixel, που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας θα γίνει από τον ενιαίο αισθητήρα κύριας κάμερας 13 megapixel. Θα μπορεί να καταγράφει βίντεο έως και 1080p – άλλη μια υπενθύμιση ότι πρώτα αυτά είναι οικονομικά τηλέφωνα, οι εντυπωσιακές προδιαγραφές είναι λιγότερο προτεραιότητα. Πολύ λιγότερο.

Το TCL 30 V έχει μεγαλύτερη οθόνη 6,67 ιντσών, με ανάλυση 1.080 x 2.400. Αυτό είναι περισσότερα pixel από το 30 XE, αλλά δεν έχει ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Συμβιβασμούς! Λειτουργεί με ένα τσιπ Qualcomm Snapdragon 480 – και πάλι διαφορετικό από το XE – με μια πιο ουσιαστική κύρια κάμερα 50 megapixel που λειτουργεί παράλληλα με ένα εξαιρετικά ευρυγώνιο shooter 5MP και έναν φακό macro 2MP. Σε αντίθεση με την  μπροστινή κάμερα του 30 XE, η μεγαλύτερη 30 V έχει μια τρύπα στην οθόνη για την κάμερα selfie των 16 MP. Διαθέτει επίσης μια μπαταρία 4.500 mAh που θα πρέπει να διασφαλίζει ότι θα διαρκέσει όλη την ημέρα, δεδομένων των ελαφριών προδιαγραφών της συσκευής. Και οι δύο συσκευές έρχονται αποκλειστικά στις ΗΠΑ, αλλά σε διαφορετικούς παρόχους. Το TCL 30 XE 5G κυκλοφορεί στο T Mobile – ημερομηνία TBC – ενώ το 30 V προσγειώνεται στην Verizon.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *