Επείγουσα ενημέρωση του Windows Server διορθώνει ζητήματα απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας

Επείγουσα ενημέρωση του Windows Server διορθώνει ζητήματα απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας

H Microsoft κυκλοφόρησε μια επείγουσα ενημέρωση εκτός ζώνης για να αντιμετωπίσει ένα σφάλμα του Windows Server που οδηγεί σε προβλήματα σύνδεσης και απόδοσης στην απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας.

“Η Microsoft κυκλοφορεί ενημερώσεις εκτός ζώνης (OOB) σήμερα, 4 Ιανουαρίου 2022, για να επιλύσει ζητήματα στα οποία ο Windows Server ενδέχεται να παρουσιάσει μαύρη οθόνη, αργή είσοδο ή γενική βραδύτητα”,η εταιρεία εξηγεί.

“Επίσης, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας για να φτάσετε στον διακομιστή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο διακομιστής μπορεί να σταματήσει να ανταποκρίνεται.”

Οι πλατφόρμες που επηρεάζονται περιλαμβάνουν Windows Server 2022, Windows Server 2019, Windows Server 2016 και Windows Server 2012 R2.

Οι ενημερώσεις που αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα δεν είναι διαθέσιμες από το Windows Update και δεν θα εγκατασταθούν αυτόματα σε συστήματα που επηρεάζονται.

Μπορείτε να λάβετε το αυτόνομο πακέτο  ενημέρωσης KB5010196 για τον Windows Server 2019 χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες οδηγίες.  

Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της ενημέρωσης από τον  Κατάλογο του Microsoft Update. Οι διαχειριστές επιχειρήσεων μπορούν να εισαγάγουν αυτήν την ενημέρωση στις υπηρεσίες ενημέρωσης διακομιστή Windows (WSUS) με μη αυτόματο τρόπο, χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που είναι διαθέσιμες στον  Κατάλογο του Microsoft Update.

Το KB5010196 είναι μια αθροιστική ενημέρωση, επομένως δεν θα χρειαστεί να αναπτύξετε προηγούμενες ενημερώσεις του Windows Server πριν την εγκαταστήσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *