Η Intel θα προσπαθήσει ξανά με αναδιπλούμενους φορητούς υπολογιστές το 2022

Η Intel θα προσπαθήσει ξανά με αναδιπλούμενους φορητούς υπολογιστές το 2022

H Intel προσπαθεί να φέρει αναδιπλούμενους φορητούς υπολογιστές στην αγορά από το 2019, αλλά έχει απογοητευτεί από την κακή υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος από τη Microsoft.

Φαίνεται ότι η Intel σκοπεύει να δοκιμάσει ξανά το 2022, με την εταιρεία να περιλαμβάνει πτυσσόμενους φορητούς υπολογιστές στη νέα της προδιαγραφή Evo για το 2022.

Η διαφάνεια δείχνει ότι οι επιλογές σχεδίασης για τους OEM είναι ουσιαστικά οι ίδιες – η ιδέα προσφέρει μια μεγάλη οθόνη σε μικρή μορφή , αλλά εξακολουθεί να προσφέρει μια βάση στήριξης και μαγνητικά συνδεδεμένο ασύρματο πληκτρολόγιο υλικού που καλύπτει την κάτω οθόνη και το οποίο μετατρέπει τη συσκευή σε ένα συμβατικό κέλυφος.

Οι φορητοί υπολογιστές θα τροφοδοτούνται από την πλατφόρμα της Intel με πιστοποίηση EVO, η οποία περιλαμβάνει το πιο πρόσφατο SoC 12ης γενιάς, WIFI 6E, καταστολή θορύβου παρασκηνίου και πολλά άλλα.

Σε αυτό το σημείο, δεν είναι σαφές ποια προσαρμογή θα κάνει η Microsoft στα Windows 11 για να τα καταστήσει πιο κατάλληλα για αναδιπλούμενες συσκευές, αλλά πιθανολογείται ότι η εταιρεία συνέχισε να μεταφέρει μέρος της τεχνολογίας από τα εγκαταλειμμένα Windows 10X στο νέο της λειτουργικό σύστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *