Η ASUS έφτιαξε ένα  αναδιπλούμενο tablet OLED 17 ιντσών

Η ASUS έφτιαξε ένα αναδιπλούμενο tablet OLED 17 ιντσών

H ASUS έχει πολλά περισσότερα να επιδείξει στην CES από τους παραδοσιακούς φορητούς υπολογιστές. Η Zenbook 17 Fold είναι μια πλήρης-οθόνη  tablet πτυσσόμενα OLED, η οποία είναι μια εξέλιξη από τη διπλή οθόνη του έργου Precog  , που η εταιρεία παρουσίασε το 2018.

 Η συσκευή κυκλοφορεί με πληκτρολόγιο Bluetooth με το touchpad. Όταν η οθόνη είναι μερικώς διπλωμένη και το πληκτρολόγιο είναι τοποθετημένο στο κάτω μισό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά ως φορητός υπολογιστής 12,5 ιντσών με ανάλυση Full HD. Μπορείτε να τοποθετήσετε το πληκτρολόγιο στο γραφείο και να σηκώσετε το tablet.

ASUS Zenbook 17 Fold OLEDASUS

Όταν είναι πλήρως ανοιχτή, η οθόνη 17,3 ιντσών έχει λόγο διαστάσεων 4:3. Διαθέτει ανάλυση QHD 2560 x 1920, λόγο αντίθεσης 1.000.000:1, χρωματική γκάμα DCI-P3 100%, χρόνο απόκρισης 0,2 ms και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Η οθόνη αφής επικυρωμένη από την Pantone πληροί το πρότυπο DisplayHDR 500 True Black της VESA και υποστηρίζει Dolby Vision.

Το ZenBook 17 Fold διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 75 Wh, συνδεσιμότητα WiFi 6E και Bluetooth 5.2, σύστημα τετραηχείων Dolby Atmos και 1 TB αποθήκευσης NVMe M.2 SSD. Μπορείτε να έχετε έως και 16 GB μνήμης LPDDR5 καθώς και “την πιο πρόσφατη CPU της Intel” με ενσωματωμένα γραφικά. Οι θύρες περιορίζονται σε μια μοναδική θύρα USB-C Thunderbolt 4 και μια σύνθετη υποδοχή ήχου 3,5 mm.

ASUS Zenbook 17 Fold OLEDASUS

Δεν είναι σχεδόν η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν κατασκευαστή να επιχειρεί ένα αναδιπλούμενο tablet PC. Η Lenovo αποκάλυψε το ThinkPad X1 Fold στην CES 2020. Τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα, φυσικά, έχουν γίνει πιο συνηθισμένα τα τελευταία δύο χρόνια.

Η ASUS δεν έχει αποκαλύψει την τιμολόγηση, αν και σκοπεύει να κυκλοφορήσει το ZenBook 17 Fold περίπου την εποχή του Computex τον Μάιο. Η συσκευή και το πληκτρολόγιο ζυγίζουν πάνω από τέσσερα κιλά μαζί, γεγονός που θα μπορούσε να το κάνει δύσκολο για μερικούς ανθρώπους. Το αν η ASUS μπορεί να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα, καθώς και τις δυσκολίες και τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας που είχαν άλλοι κατασκευαστές με τις πτυσσόμενες συσκευές, μένει να φανεί. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *