Η Sony αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το PS VR2, συμπεριλαμβανομένου του ελεγκτή Sense και του τίτλου Horizon

Η Sony αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το PS VR2, συμπεριλαμβανομένου του ελεγκτή Sense και του τίτλου Horizon

Κατά τη διάρκεια της παρουσία της στην CES 2022, η Sony αποκάλυψε τελικά περισσότερες λεπτομέρειες για το PlayStation VR2 (PS VR2), τον διάδοχό του του PlayStation VR (PS VR) που κυκλοφόρησε το 2016. Το σύστημα εικονικής πραγματικότητας «επόμενης γενιάς» συνοδεύεται από ανανεωμένα ακουστικά, χειριστήρια Sense και έναν ολοκαίνουργιο Horizon τίτλο.

Η Sony υπερηφανεύεται ότι η τελευταία της εγκατάσταση θα επιτρέψει στους παίκτες να αισθάνονται περισσότερες αισθήσεις από πριν, δημιουργώντας μια καθηλωτική εμπειρία χάρη σε μια 4K HDR, 110 μοιρών, με προοπτική θέα. Οι παίκτες θα πρέπει να προσβλέπουν σε ρυθμούς καρέ 90Hz και 120Hz σε ανάλυση οθόνης 2000×2400 ανά μάτι. Τα ακουστικά VR διαθέτουν ενσωματωμένες κάμερες, ώστε να μην χρειάζεστε εξωτερική συσκευή λήψης για τη μετάφραση των κινήσεών σας στο παιχνίδι. Διαθέτει επίσης παρακολούθηση ματιών, έτσι ώστε ακόμη και η παραμικρή κίνηση του ματιού σας να ενεργοποιεί μια είσοδο αντίδρασης.

Άλλα κύρια χαρακτηριστικά είναι οι αισθητηριακές δυνατότητες που περιλαμβάνουν ήχο 3D μέσω Tempest, ανάδραση ακουστικών και τα χειριστήρια Sense που θα συμπεριφέρονται αρκετά παρόμοια με το DualSense του PlayStation 5.

Οι φίλοι της σειράς της Guerilla Games Horizon θα χαρούν να μάθουν ότι ένας τίτλος του PS VR2 που ονομάζεται Horizon Call of the Wild σε συνεργασία με τα παιχνίδια Firesprite . Μια βασική παρατήρηση εδώ είναι ότι η ανάρτηση ιστολογίου της Sony συνεχίζει να την αναφέρεται ως “εμπειρία” και όχι ως “παιχνίδι”, οπότε περιμένετε να είναι ακριβώς αυτό, με την εταιρεία να χρησιμοποιεί αυτήν την IP για να επιδείξει τη δύναμη και τις δυνατότητες της πλατφόρμας PS VR2.

Οι παίκτες θα αναλάβουν τον ελεγκτή ενός νέου χαρακτήρα αντί του καθιερωμένου πρωταγωνιστή Aloy, αλλά θα συναντήσουν τόσο παλιά όσο και νέα NPC στην πορεία. Η εμπειρία αναμένεται να φτάσει στις 18 Φεβρουαρίου 2022 με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *