Η Samsung φέρνει έναν νέο φορτιστή 45W για το Galaxy S22 Ultra

Η Samsung φέρνει έναν νέο φορτιστή 45W για το Galaxy S22 Ultra

 Η Samsung θα επαναφέρει το πρότυπο φόρτισης 45W στα smartphone της, ξεκινώντας από το Galaxy S22 Ultra, αποκαλύπτει ο Roland Quandt. Μοιράστηκε μια εικόνα του νέου φορτιστή PD με αριθμό μοντέλου EP-T4510, ο οποίος προφανώς θα πωλείται χωριστά.

Ο φορτιστής ταξιδιού θα συνοδεύεται από καλώδιο USB-C σε USB-C στη συσκευασία λιανικής, σύμφωνα με την εικόνα που διέρρευσε.

Εάν η διαρροή είναι σωστή, αυτό θα σήμαινε ότι θα δούμε ξανά ένα smartphone Galaxy με φόρτιση 45W. Το τελευταίο ήταν το Galaxy S20 Ultra, το οποίο παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2020. Τότε, ο φορτιστής 45W γκάζιζε εξαιρετικά γρήγορα και μετά βίας έκανε διαφορά στις ταχύτητες φόρτισης σε σύγκριση με τον φορτιστή των 25W.

Ο τρέχων προσαρμογέας 45 W φαίνεται πολύ παρόμοιος και συνοδεύεται επίσης από καλώδιο USB-C σε USB-C. Η κύρια διαφορά στο εξωτερικό είναι το μικρότερο μέγεθος του επερχόμενου EP-T4510 σε σύγκριση με το τρέχον EP-TA845XBNG. Το καλώδιο που περιλαμβάνεται θα έχει μήκος 1,8 μέτρα, το οποίο είναι μεγαλύτερο από το τρέχον καλώδιο 1 μέτρου.

Ο τρέχων προσαρμογέας 45W διατίθεται στα 50 $, επομένως αναμένουμε παρόμοια τιμή για την αντικατάστασή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *