Το επερχόμενο iPhone SE της Apple μπορεί να είναι παρόμοιο με το μοντέλο του 2020 όσον αφορά τη σχεδίαση

Το επερχόμενο iPhone SE της Apple μπορεί να είναι παρόμοιο με το μοντέλο του 2020 όσον αφορά τη σχεδίαση

Πέρυσι, ακούσαμε ότι η Apple εργαζόταν σε ένα νέο προσιτό iPhone που ονομάζεται iPhone SE Plus. Το νέο προσιτό φέρεται να κυκλοφορήσει φέτος και θα έχει την ίδια σχεδίαση με το μοντέλο iPhone SE 2020 και θα προσφέρει μεγάλη άνοδο προδιαγραφών σε σχέση με το μοντέλο του 2020 και συνδεσιμότητα 5G, σύμφωνα με τον αξιόπιστο tipster Dylandkt.

Αυτό το tipster επιβεβαιώνει αυτό που είπε ο αναλυτής προβολής Ross Young πέρυσι, επομένως όλα αυτά δεν είναι καινούργια. Αλλά τώρα που ένας άλλος αξιόπιστος tipster δίνει τις ίδιες ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες, είναι όλο και πιο πιθανό να αποκτήσουμε ένα iPhone SE 5G φέτος. Και οι δύο tipster ισχυρίζονται ότι η Apple θα παρουσιάσει μια ανανέωση σχεδίασης στο νεότερο iPhone SE 3 το 2024.

Ωστόσο, η Dylandkt δεν διευκρινίζει πώς θα ονομάζεται επίσημα το νέο iPhone SE του 2022. Σύμφωνα με τον Young, θα ονομάζεται iPhone SE Plus και όχι iPhone SE 3.

Μιλώντας για το iPhone SE 3, μεταφέρεται τώρα για το 2024. Το SE 3 θα είναι σε μεγάλο βαθμό εμπνευσμένο από το σχεδιασμό του iPhone 11. Δεν γνωρίζουμε πολλά για το smartphone αυτή τη στιγμή, αλλά ο Young ισχυρίζεται ότι το iPhone SE 3 θα διαθέτει οθόνη LCD μεταξύ 5,7 και 6,1 ιντσών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *