Η Lenovo ανανέωσε τη σειρά προϊόντων Thinkpad X1

Η Lenovo ανανέωσε τη σειρά προϊόντων Thinkpad X1

Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι η Lenovo θα παρουσιάσει νέα προϊόντα της σειράς Τhinkpad X1μέσα στην έκθεση CES. Προφανώς και το μοντέλο Thinkpad X1 Fold μαζί με το X1 Nano και το Thinkpad X1 Extreme είναι τα ακόμα νέα προϊόντα της σειράς της Lenovo αλλά υπάρχουν ακόμα πιο καινούρια πια.

Το πρώτο μοντέλο είναι το Thinkpad X1 Titanium Yoga το οποίο όπως καταλαβαίνετε είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο. Ωστόσο δεν είναι η μόνη διαφορά από την κανονική έκδοση καθώς έχει μία οθόνη 13,5 ιντσών το οποίο βλέπουμε συχνά στους τελευταίους φορητούς υπολογιστές που κυκλοφορούν. Υποστηρίζει την τεχνολογία Dolby vision HDR και Dolby Atmos. 

Επίσης υπάρχει και η κανονική έκδοση Thinkpad X1 Yoga αλλά και η έκδοση X1 Carbon. Αυτοί είναι οι προσωπικοί υπολογιστές έχουν επανασχεδιαστεί σε σχέση με τα μοντέλα που κατασκευάστηκαν την προηγούμενη χρονιά. Έχω μικρότερα περιθώρια γύρω από την οθόνη ενώ όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν δυνατότητες 5G και Dolby Voice. 

Τα ThinkPad X1 Titanium Yoga and ThinkPad X12 Detachable  θα είναι διαθέσιμα μέσα στο μήνα ,με τιμές 1900 και 1150 δολάρια ενώ τα ThinkPad X1 Carbon Gen 9 and ThinkPad X1 Yoga Gen 6 αναμένονται τον Φεβρουάριο με τιμές 1430 και 1570 δολάρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *