Η Sony ανακοίνωσε το νέο Airpeak drone

Η Sony ανακοίνωσε το νέο Airpeak drone

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα το νέο drone της το οποίο δήλωσε ότι είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για επαγγελματική φωτογραφία και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο.

Το νέο προϊόν Airpeak αποκαλύφθηκε στην έκθεση ces 2021. Παρόλο που είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία παρουσιάζει επίσημα ένα νέο drone , το Airpeak έχει αναφερθεί ήδη από τον Νοέμβρη οπότε και η Sony παρουσίασε τα πλάνα της για αυτό. Τότε έχει ανακοινώσει η εταιρεία ότι αυτό το drone είναι τμήματος του νέου project που δημιούργησε η εταιρεία στο οποίο θέλει να ενσωματώσει πολύ τεχνητή νοημοσύνη και robotics μέσα στα drones. 

Σήμερα ήσουν κυκλοφόρησε ένα βίντεο με το οποίο παρουσιάζει το συγκεκριμένο drone σε πλήρη λειτουργία. Το Airpeak χρησιμοποιήθηκε για να φωτογραφίσει έναν δρόμο στην Αυστρία. Για τη φωτογράφιση αυτό το δρόμο χρησιμοποίησε μία κάμερα α75 ΙΙΙ full frame 

Σύμφωνα με την εταιρεία αυτό το drone είναι το μικρότερο drone στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί η τεχνολογία Alpha. Η συσκευή χρησιμοποιεί  τέσσερις έλικες και δύο βραχίονες προσγείωσης οι οποίες σηκώνονται όταν το drone απογειώνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *