Το Xiaomi Mix 5 Pro θα έρθει με νέο Surge C2 ISP

Το Xiaomi Mix 5 Pro θα έρθει με νέο Surge C2 ISP

Πέρυσι η Xiaomi παρουσίασε το ιδιόκτητο τσιπ Surge C1 ISP μαζί με το Mi Mix Fold και σύμφωνα με έναν πηγαίο κώδικα που διέρρευσε, το επερχόμενο Mix 5 Pro πιθανότατα θα κάνει χρήση της δεύτερης γενιάς Surge chip.

Είναι ακόμα άγνωστο τι είδους ειδικά χαρακτηριστικά θα φέρει το Surge C2 στο τραπέζι και υπάρχει ακόμη και πιθανότητα το τηλέφωνο να φτάσει με τον τρέχοντα ISP Surge C1. Το σίγουρο είναι ότι το τυπικό Mix 5 δεν θα πάρει το C2.

Η αναφορά της Xiaomiui περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τους αισθητήρες κάμερας των δύο συσκευών Mix 5. Το Pro λέγεται ότι θα υιοθετήσει μια κύρια κάμερα με δυνατότητα OIS 50MP που ενώνεται με μια κάμερα 48MP 5x τηλεφακό και 48MP ultrawide κάμερα. Ενώ το non-Pro θα αρκεστεί σε μια ελαφρώς λιγότερο ευρεία υπερευρυγώνια κάμερα 48MP και μια μονάδα τηλεφακού 2x, ακόμα 48MP. Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το μοντέλο Pro φημολογείται ότι προσφέρει και μπροστινή κάμερα 48MP.

Η σειρά Mix 5 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το 2ο τρίμηνο φέτος, αλλά μην έχετε τις ελπίδες σας γιατί πιθανότατα θα παραμείνει αποκλειστική στην Κίνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *