Θα μπορείτε να προγραμματίζετε μηνύματα στο Teams από τον επόμενο μήνα

Θα μπορείτε να προγραμματίζετε μηνύματα στο Teams από τον επόμενο μήνα

H Microsoft εργάζεται σκληρά για να εισάγει χρήσιμες νέες δυνατότητες στο εργαλείο συνεργασίας της, το Microsoft Teams. Πέρυσι, η εταιρεία είχε ανακοινώσει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που η εταιρεία σχεδίαζε να προσθέσει στην πλατφόρμα, αν και η εταιρεία δεν μοιράστηκε μαζί μας το χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ήταν διαθέσιμα για το ευρύ κοινό. Αλλά χάρη στον οδικό χάρτη του Microsoft 365, τώρα γνωρίζουμε πότε θα κάνει το ντεμπούτο του στο Teams το μήνυμα χρονοδιαγράμματος, μια από τις ανακοινωμένες λειτουργίες της εταιρείας.

Σύμφωνα με τη σελίδα του οδικού χάρτη, η Microsoft θα επιτρέψει στους χρήστες του Teams να επιλέξουν μια συγκεκριμένη ώρα που θέλουν το μήνυμα να φτάσει στον προορισμό του. Η σελίδα του οδικού χάρτη υποδηλώνει επίσης ότι η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για όλους τον Φεβρουάριο. Η καθυστέρηση παράδοσης των μηνυμάτων θα λειτουργεί ακριβώς όπως λειτουργεί στο Outlook. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε το Outlook, μπορείτε να ελέγξετε τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή—δεν θα είναι διαφορετική στο Teams.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία μηνυμάτων προγραμματισμού θα είναι διαθέσιμη για τους υπολογιστές-πελάτες του Teams κατά την κυκλοφορία. Δυστυχώς, η Microsoft δεν μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με το πότε θα λάβουν το όφελος οι πελάτες κινητής τηλεφωνίας.

Η Microsoft θα εισαγάγει μια σειρά από νέες δυνατότητες στο εργαλείο συνεργασίας της τον επόμενο μήνα, ένα από τα αξιοσημείωτα είναι τα emojis που βασίζονται σε Fluent Designed. Εκτός από αυτό, η Microsoft θα προσθέσει μια σειρά από χρήσιμες νέες δυνατότητες στο Teams τους επόμενους δύο μήνες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας απόκρυψης του δικού σας βίντεο, φίλτρων βίντεο και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *