Διαρροή οθόνης του iPhone 14 – Μια εγκοπή μπορεί να είναι καλύτερη

Διαρροή οθόνης του iPhone 14 – Μια εγκοπή μπορεί να είναι καλύτερη

Ακούμε εδώ και καιρό ότι η Apple θα απαλλαγεί επιτέλους από την εγκοπή στο iPhone 14 και θα την αντικαταστήσει με μια κομμένη κάμερα selfie.

Τώρα ένας hacker ,  ο ShrimpApplePro, δημοσίευσε μια εικόνα αυτού που υποτίθεται ότι είναι ένα πάνελ οθόνης iPhone 14.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι τόσο κακό, καθώς ο προβολέας κουκίδων υπερύθρων (η στρογγυλή τρύπα) θα είναι κρυμμένος κάτω από μια ενεργή οθόνη και δεν θα είναι πραγματικά ορατός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα κάμερα selfie θα έχει ευρυγώνιο φακό για καλύτερες ομαδικές λήψεις.

Αυτό έχει υποστηριχθεί από τον DylanMcD8 παρακάτω:

Δυστυχώς, έχοντας κάνει όλη αυτή τη δουλειά, αυτά τα smartphone με το faceID κάτω από την οθόνη δεν θα έχουν touchID, με το πλαίσιο που διέρρευσε να μην έχει κανένα συνημμένο για μια τέτοια μονάδα.

Ωστόσο, οι  tipsters προτείνουν ότι ορισμένα μοντέλα (πιθανώς τα φθηνότερα) θα έχουν touchID κάτω από την οθόνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κανονικά iPhone 14 και iPhone 14 Max θα συνεχίσουν να διαθέτουν την εγκοπή, όπως και το iPhone 13. Με άλλα λόγια, στην περίπτωση μοντέλων που δεν είναι Pro, η εγκοπή θα είναι η στέγαση του υλικού Face ID.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε φήμες ότι η Apple εγκαταλείπει την εγκοπή στα μοντέλα iPhone 14 Pro. Τόσο ο Ming-Chi Kuo όσο και ο Mark Gurman του Bloomberg επιβεβαίωσαν ότι τα μοντέλα Pro δεν θα έχουν την εγκοπή. Κανένας από τους δύο, ωστόσο, δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το τι θα αντικαταστήσει την εγκοπή. Ωστόσο, ο σύμβουλος της βιομηχανίας οθονών, Ross Young, ισχυρίστηκε προηγουμένως ότι τα μοντέλα Pro θα έχουν το Face ID κάτω από την οθόνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *