SonicWall: Το σφάλμα Y2K22 πλήττει την ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προϊόντα τείχους προστασίας

SonicWall: Το σφάλμα Y2K22 πλήττει την ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προϊόντα τείχους προστασίας

H SonicWall επιβεβαίωσε σήμερα ότι ορισμένα από τα προϊόντα Ασφάλειας Email και τείχους προστασίας έχουν πληγεί από το σφάλμα Y2K22, προκαλώντας ενημερώσεις αρχείων καταγραφής μηνυμάτων και αποτυχίες του κουτιού ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ξεκινώντας από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Η εταιρεία λέει ότι Οι χρήστες και οι διαχειριστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο κουτί ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή να καταργούν ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελήφθησαν πρόσφατα στα επηρεαζόμενα συστήματα.

Επίσης, δεν θα μπορούν πλέον να εντοπίζουν τα εισερχόμενα/εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τα αρχεία καταγραφής μηνυμάτων, επειδή δεν ενημερώνονται πλέον.

Στις 2 Ιανουαρίου, η SonicWall ανέπτυξε ενημερώσεις στις βορειοαμερικανικές και ευρωπαϊκές παρουσίες του Hosted Email Security, της υπηρεσίας ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου cloud της εταιρείας.

Επίσης, κυκλοφόρησε διορθώσεις για το Εργαλείο Ασφάλειας Email (ES 10.0.15) και τους πελάτες που χρησιμοποιούν τείχη προστασίας με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Anti-Spam Junk Store (Junk Store 7.6.9).

Για αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση του Junk Store, οι διαχειριστές πρέπει να κατεβάσουν και να αναπτύξουν το πρόγραμμα εγκατάστασης Junk Store 7.6.9 “αναρτημένο στο υλικολογισμικό SonicOS 6.5.x στην ενότητα λήψεις MySonicWall για πλατφόρμες TZ, NSA και SOHO” (το SonicOS 7.x δεν είναι επηρεάζεται)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *