Οι πρωτοβουλίες βιωσιμότητας της Samsung για το 2022 για την προσφορά περισσότερων οικολογικών χαρακτηριστικών και προϊόντων

Οι πρωτοβουλίες βιωσιμότητας της Samsung για το 2022 για την προσφορά περισσότερων οικολογικών χαρακτηριστικών και προϊόντων

Η Samsung παρουσίασε τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας του 2022 που θα βοηθήσουν στη δημιουργία οικιακών συσκευών. Τα τελευταία μέτρα περιλαμβάνουν καινοτομίες προϊόντων που θα φέρουν οικολογικά χαρακτηριστικά και βιώσιμες συσκευασίες για τη μείωση των απορριμμάτων για να βοηθήσουν στον έλεγχο περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Samsung και Επικεφαλής Εμπειρίας Πελατών της Επιχείρησης Ψηφιακών Συσκευών, Hyesoon Yang δήλωσε:

Στην CES 2022, περιγράψαμε πώς η Samsung θα συνεισφέρει στην αντιμετώπιση ορισμένων από τα πιο πιεστικά ζητήματα περιβάλλοντος και βιωσιμότητας στον κόσμο. Συνεργασίες για την καταπολέμηση της μικροπλαστικής ρύπανσης. βοηθώντας τους καταναλωτές να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας· μείωση των απορριμμάτων με τη χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού. και προσαρμόζοντας τις οικολογικές συσκευασίες, αυτές είναι μερικές από τις δραστηριότητες στις οποίες εργαζόμαστε για να αναπτύξουμε διάφορες απτές λύσεις για περιβαλλοντικά προβλήματα και ένα βιώσιμο μέλλον.

Μέσω της συνεργασίας της με την Παταγονία, η Samsung στοχεύει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των μικροπλαστικών και να προωθήσει την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Ο τεχνολογικός γίγαντας έχει επίσης συνεργαστεί με την Q CELLS για να αναπτύξει μια νέα λειτουργία Zero Energy Home Integration για το SmartThings Energy που προσφέρει δεδομένα παραγωγής και αποθήκευσης από ηλιακούς συλλέκτες και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας για να βοηθήσει τους καταναλωτές να δημιουργήσουν ενεργειακή αυτάρκεια.

Samsung&039s Eco-packaging setup at CES 2022

Η Samsung SmartThings Energy έχει επίσης συνεργαστεί με την Wattbuy στις ΗΠΑ και την Uswitch στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επιτρέψει στους χρήστες της να μετατραπούν στον “πιο οικονομικά αποδοτικό πάροχο ενέργειας στην περιοχή”. Επιπλέον, η Samsung στοχεύει να αυξήσει την ποσότητα ανακυκλωμένου πλαστικού που χρησιμοποιείται στις οικιακές της συσκευές και να εισαγάγει την επέκταση της οικολογικής συσκευασίας της στις παγκόσμιες αγορές το 2022. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οικολογικές πρωτοβουλίες της Samsung, μεταβείτε στην ειδική ιστοσελίδα εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *