Η Roblox τερματίζει την κινεζική εφαρμογή για κινητά για να λειτουργήσει σε μια νέα έκδοση

Η Roblox τερματίζει την κινεζική εφαρμογή για κινητά για να λειτουργήσει σε μια νέα έκδοση

H Roblox έκλεισε την κινεζική έκδοση της εφαρμογής iOS και Android, γνωστή και ως LuoBuLeSi, μόλις πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία της στην Κίνα, σύμφωνα με μια αναφορά  . Η εφαρμογή, η οποία κυκλοφόρησε ως δοκιμή σε συνεργασία με την κινεζική εταιρεία παιχνιδιών Tencent, θα ανακατασκευαστεί και πιθανώς θα επανακυκλοφορήσει στη χώρα σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Το Roblox αποσύρθηκε επίσημα από τα καταστήματα εφαρμογών στις 8 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, όπως ανακοινώθηκε σε μια μεταφρασμένη έκδοση του ιστότοπου της Roblox China. Η ανάρτηση ευχαριστεί τους παίκτες για τη δοκιμή της εφαρμογής και λέει ότι οι προγραμματιστές θα «συνεχίσουν να βελτιστοποιούν το προϊόν».

«Πέρυσι, κυκλοφόρησε το Roblox China γνωστό και ως LuoBuLeSi με όραμα να δημιουργήσουμε ένα καθηλωτικό εικονικό σύμπαν τρισδιάστατων εμπειριών στην Κίνα που δοκιμάζαμε και επαναλαμβάνουμε στην πορεία», δήλωσε   o εκπρόσωπος της Roblox, James Kay  .. «Είναι κρίσιμο να κάνουμε τώρα τις απαραίτητες επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων στην αρχιτεκτονική δεδομένων μας, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε το μακροπρόθεσμο όραμά μας για το LuoBuLeSi».Όσο για το γιατί Roblox καταργήθηκε η εφαρμογή, ο Kay είπε   ότι «απαραίτητες είναι πολλές σημαντικές μεταβατικές ενέργειες», καθώς η πλατφόρμα ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια άλλη έκδοση της εφαρμογής. Ο Kay επίσης δεν μοιράστηκε επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση, σημειώνοντας ότι η εταιρεία θα δημοσιοποιήσει τις πληροφορίες όταν έρθει η ώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *