Αποκαλύφθηκε η παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας των Huawei P50 Pro και P50 Pocket

Αποκαλύφθηκε η παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας των Huawei P50 Pro και P50 Pocket

Τον περασμένο Ιούλιο, η Huawei αποκάλυψε τα P50 και P50 Pro και ακολούθησε το αναδιπλούμενο smartphone P50 Pocket τον Δεκέμβριο. Αυτά τα τηλέφωνα είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στην Κίνα, αλλά δύο από αυτά θα κάνουν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους την επόμενη εβδομάδα – στις 12 Ιανουαρίου.

Αυτή η αποκάλυψη προέρχεται από το υποκατάστημα της Huawei στη Μαλαισία, το οποίο δημοσίευσε μερικά teaser στον λογαριασμό του στο Twitter, επιβεβαιώνοντας το διεθνές ντεμπούτο στις 12 Ιανουαρίου το P50 Pro και το P50 Pocket.

Η Huawei Malaysia έχει καταχωρίσει και τα δύο smartphone στον επίσημο ιστότοπό της, αναφέροντας λεπτομερώς τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά τους, τα οποία είναι σύμφωνα με τα κινέζικα αντίστοιχα. Ωστόσο, το P50 Pro θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 888 SoC αντί του Kirin 9000 και το P50 Pocket θα τρέχει το EMUI 12 out of the box αντί για το HarmonyOS.

Η Huawei δεν έχει αναφέρει ποιο λειτουργικό σύστημα θα τρέχει το P50 Pro, αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι το EMUI 12. Τούτου λεχθέντος, το P50 Pro και το P50 Pocket θα έρχονται σε μια ενιαία διαμόρφωση 8 GB/256 GB, τουλάχιστον στη Μαλαισία, ενώ το P50 Pocket Η Premium Edition θα προσφέρεται σε έκδοση 12GB/512GB.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *