Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου iPhone SE της Apple

Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου iPhone SE της Apple

O Mark Gurman του Bloomberg, στο  ενημερωτικό δελτίο του”Power On”, είπε ότι η Apple θα πραγματοποιήσει μια εικονική εκδήλωση είτε τον Μάρτιο είτε τον Απρίλιο για να παρουσιάσει μερικές νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου iPhone SE, του νέου 27- iMac ιντσών και Mac mini high-end με τσιπ M1 Pro και M1 Max.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα ανακοινώσει νέα προϊόντα στο χρονικό διάστημα Μαρτίου-Απριλίου. Το 2020, η εταιρεία κυκλοφόρησε το iPhone SE δεύτερης γενιάς τον Απρίλιο, αν και η εταιρεία έπρεπε να το ανακοινώσει  μέσω δελτίου τύπου λόγω της πανδημίας COVID-19. Δεν θα υπάρξει εξαίρεση ούτε φέτος, καθώς υπάρχει κίνδυνος για νέο κύμα COVID.

Ο Mark Gurman ισχυρίστηκε επίσης ότι η εκδήλωση Apple WWDC θα είναι επίσης μόνο online. Το ενημερωτικό δελτίο προσφέρει επίσης μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο Apple Watch Series 8. Όσον αφορά τις φήμες που υποστηρίζουν ότι η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος στο wearable, το ενημερωτικό δελτίο λέει, “οι συζητήσεις σχετικά με αυτό έχουν επιβραδυνθεί πρόσφατα”. Με άλλα λόγια, υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με το αν η Apple θα προσθέσει τον αισθητήρα στο ναυαρχίδα της επόμενης γενιάς.

Ο Mark Gurman, στο ενημερωτικό του δελτίο, δεν μιλάει πολύ για τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών των νέων συσκευών, αλλά χάρη σε προηγούμενες διαρροές, γνωρίζουμε ήδη πολλά για αυτές. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει κάποια σύγχυση σχετικά με το επίσημο όνομα του νέου iPhone SE—φήμες λένε ότι η Apple μπορεί να το ονομάσει iPhone SE Plus αντί για iPhone SE 3.

Μιλώντας για το νέο iPhone SE, οι φήμες λένε ότι διαθέτει τον ίδιο σχεδιασμό με το μοντέλο iPhone SE 2020 και προσφέρει μεγάλη διαφορά προδιαγραφών σε σχέση με το μοντέλο του 2020 και συνδεσιμότητα 5G.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *