Η Samsung φαίνεται έτοιμη να πραγματοποιήσει την εκδήλωσή της Galaxy Unpacked 2022 στις 8 Φεβρουαρίου

Η Samsung φαίνεται έτοιμη να πραγματοποιήσει την εκδήλωσή της Galaxy Unpacked 2022 στις 8 Φεβρουαρίου

Η Samsung μπορεί να αποκαλύψει το πολυαναμενόμενο (και διέρρευσε) Galaxy S22 σε μια εκδήλωση Unpacked στις 8 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την Digital Daily της Νότιας Κορέας . «Επιβεβαιώσαμε ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου και συζητάμε το χρονοδιάγραμμα των προσκλήσεων που θα σταλούν στα τέλη Ιανουαρίου», δήλωσε ένας αξιωματούχος της Samsung Electronics στο site. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προπαραγγελίες θα γίνουν ζωντανές την επόμενη μέρα, στις 9 Φεβρουαρίου, με την αποστολή να ξεκινά στις 24 Φεβρουαρίου.

Η Samsung πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο της σε τρία τηλέφωνα, τα μοντέλα Galaxy S22, S22 Plus και S22 Ultra. Σύμφωνα με μερικές από τις πολλές φήμες που κυκλοφορούν, και οι τρεις συσκευές θα έχουν πολύ φωτεινές οθόνες. Εν τω μεταξύ, η κάμερα του Galaxy S22 Ultra θα προσφέρει αυτό που η Samsung αποκαλεί “Super Clear Lens”.

Το κύριο τσιπ θα μπορούσε να είναι το Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm, που φέρεται να κατασκευάζεται από τη Samsung. Οι συσκευές εκτός των ΗΠΑ ενδέχεται να διαθέτουν το τσιπ Exynos 2200 της Samsung που χρησιμοποιεί μια GPU βασισμένη στην αρχιτεκτονική RDNA 2 της AMD και θα μπορούσε να υποστηρίξει ανίχνευση ακτίνων. 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά η Samsung συνήθως προγραμματίζει τις ναυαρχίδες της για smartphone την ίδια ώρα κάθε χρόνο. Υποτίθεται ότι θα παρουσιαστεί στο MWC 2022 στη Βαρκελώνη, οπότε θα πρέπει να είναι ήδη στα χέρια των αγοραστών, εάν η διαρροή αποδειχθεί ακριβής. Το Engadget επικοινώνησε με τη Samsung για επιβεβαίωση. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *