Η Honor ανακοινώνει το Magic UI 6.0, εδώ είναι ο οδικός χάρτης ενημέρωσης για τις τρέχουσες συσκευές

Η Honor ανακοινώνει το Magic UI 6.0, εδώ είναι ο οδικός χάρτης ενημέρωσης για τις τρέχουσες συσκευές

Όπως αναμενόταν, η κυκλοφορία του Honor Magic V έφερε επίσης τη νέα έκδοση της προσαρμοσμένης διεπαφής της εταιρείας, η οποία βασίζεται στο Android 12. Το Magic UI 6.0 θα κυκλοφορήσει στο ορισμένες υπάρχουσες συσκευές, ξεκινώντας από τα Magic3, Magic3 Pro και Pro+, που θα το αποκτήσουν το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Στη συνέχεια, το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου θα ενημερωθούν τα Honor 50, 50 Pro, Honor 60 και 60 Pro. Το 50 SE θα πρέπει να περιμένει μέχρι το τρίτο τρίμηνο (δεν υπάρχει ακόμη λέξη για το 50 Lite). Το Honor V40 δίδυμο, το Honor Tablet V7 και V7 Pro, μαζί με τα X30, X30i και X20 έχουν επίσης προγραμματιστεί να ενημερωθούν το τρίτο τρίμηνο.  

To Magic UI 6.0 φέρνει αρκετές βελτιώσεις στις λειτουργίες πολλαπλών εργασιών και μεταξύ συσκευών. Το Magic Live είναι μια πλατφόρμα ψηφιακού βοηθού που χρησιμοποιεί τοποθεσία, προφίλ και τεχνητή νοημοσύνη για να μάθει τις συνήθειές σας και να προσφέρει εξατομικευμένες συστάσεις και υπενθυμίσεις (π.χ. την ώρα check-in για την πτήση σας). Για βελτιωμένο απόρρητο, η έκδοση 6.0 προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα στη συσκευή. Το σύστημα θα προτείνει επίσης τις καλύτερες ρυθμίσεις για δημοφιλείς εφαρμογές.

Honor announces Magic UI 6.0, here is the update roadmap for current devices

Στη συνέχεια, υπάρχουν τα Multi-Windows, τα οποία σας επιτρέπουν να διαιρέσετε την οθόνη σε μερικές εφαρμογές. Το Magic Live θα ανιχνεύσει αυτόματα περιεχόμενο και θα σας προτείνει να ενεργοποιήσετε το Multi-Window όταν χρειάζεται.

Το Honor Sharing υποστηρίζει κοινή χρήση οθόνης, πληκτρολογίου και ποντικιού. Μπορεί επίσης να μεταφέρει εύκολα αρχεία μεταξύ του τηλεφώνου σας και του υπολογιστή με Windows χρησιμοποιώντας το Honor Connect, το οποίο προσφέρει σύνδεση υψηλής ταχύτητας (1,2 Gbps), χαμηλής καθυστέρησης (10 ms).

Επιπλέον, το Honor υποστηρίζει  την εφαρμογή Your Phone της Microsoft (τουλάχιστον στην Κίνα). Υπάρχει επίσης το Yoyo, το οποίο χειρίζεται τη διανομή των ειδοποιήσεων μεταξύ των διαφόρων συσκευών σας – από το τηλέφωνό σας, μέσω του smartwatch έως τα ακουστικά σας.

Το Magic UI 6.0 εμφανίζει υπενθυμίσεις και άλλες σχετικές πληροφορίες ως γραφικά στοιχεία • Οι ειδοποιήσεις παραδίδονται σε όλες τις συσκευές σας 

To Magic UI 6.0 φέρνει επίσης αρκετές βελτιώσεις “Turbo”, π.χ. το Link Turbo X υπόσχεται να αποκαταστήσει τη συνδεσιμότητα πιο γρήγορα από το Magic UI 5.0 σε περιοχές με ανεπαρκείς συνδέσεις. Η GPU Turbo X θα βελτιώσει ελαφρώς την απόδοση του παιχνιδιού – π.χ. οι δοκιμές με το Honor Magic3 είδαν τον μέσο ρυθμό καρέ να αυξάνεται από 52,2 fps έως και 55 fps. Το νέο OS Turbo X καταφέρνει να διατηρεί περίπου 20% περισσότερες εφαρμογές στη μνήμη RAM σε σχέση με την έκδοση 5.0.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *