Η Microsoft κλείνει το Forza Street, το χειρότερο παιχνίδι της

Η Microsoft κλείνει το Forza Street, το χειρότερο παιχνίδι της

Όταν ακούσαμε το 2019 ότι η Microsoft κυκλοφόρησε μια απλοποιημένη έκδοση του Forza για μη παίκτες, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι, αλλά αποδείχθηκε ότι το παιχνίδι που προέκυψε ήταν ντροπή τόσο για τη Microsoft όσο και για αυτούς που έπαιξαν.

Οι παίκτες είχαν ουσιαστικά μόνο ένα κουμπί για να ελέγχουν την ταχύτητα του αυτοκινήτου τους, με το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού να είναι αφιερωμένο σε μικροσυναλλαγές.

Όταν αναθεωρήσαμε το παιχνίδι, γράψαμε:

«Η Forza Street είναι μια κακή εμφάνιση για παιχνίδια αγώνων, ακόμη και για παιχνίδια αγώνων για κινητά, στα οποία έχει στόχο η Forza Street. Ενώ τα μοντέλα και η σχεδίαση του επιπέδου είναι μια καλοφτιαγμένη κορυφαία στιγμή, είναι το μόνο υψηλό σημείο στο παιχνίδι, καθώς τα υπόλοιπα είναι μια θάλασσα μικροσυναλλαγών, απλοϊκό παιχνίδι γρήγορου γεγονότος και κακή δουλειά κάμερας που καταστρέφει ολόκληρη την εμπειρία. Η οδός Forza είναι καλύτερο να αποφευχθεί, εκτός αν λαχταράτε πολύ αργά το βράδυ να φρενάρετε και να επιταχύνετε σε τρεις στροφές».

Ευτυχώς, η Microsoft είναι έτοιμη να ανοίξει σύντομα τη μνήμη στη φήμη της θρυλικής Forza.

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για τις εκδόσεις iOS και Android της εφαρμογής, ανακοινώνοντας ότι οι διακομιστές της θα κλείσουν σύντομα.

Το παιχνίδι θα σταματήσει να λειτουργεί κάποια στιγμή την άνοιξη του 2022, αλλά στο μεταξύ η Microsoft έκανε κάποιες χρήσιμες βελτιώσεις. Η εταιρεία έχει απενεργοποιήσει όλες τις μικροσυναλλαγές και έχει κάνει σημαντικές εκπτώσεις στο νόμισμα εντός του παιχνιδιού και αύξησε την ταχύτητα φόρτισης και αποθήκευσης ενέργειας, ενώ ο χρόνος αναμονής για τις εκθέσεις αυτοκινήτων μειώθηκε και προστέθηκε νέο όχημα.

Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα κλείσει το παιχνίδι, αλλά δεδομένου ότι πρέπει να είστε αρκετά μαζοχιστές για να το παίξετε, είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι παίκτες του θα το χάσουν πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *