Το Spotify εξακολουθεί να εργάζεται στη ροή HiFi, αλλά δεν θα πει πότε θα την κυκλοφορήσει

Το Spotify εξακολουθεί να εργάζεται στη ροή HiFi, αλλά δεν θα πει πότε θα την κυκλοφορήσει

Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, το Spotify ανακοίνωσε σχέδια για την ανάπτυξη υψηλότερης βαθμίδας της υπηρεσίας ροής με μουσική σε ποιότητα CD σε ορισμένες αγορές το 2021. Ωστόσο, το Spotify HiFi είναι ακόμα δεν είναι διαθέσιμο και δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πότε θα φτάσει πραγματικά.

“Οι καλλιτέχνες και οι θαυμαστές μάς είπαν ότι ο ήχος ποιότητας HiFi είναι σημαντικός για αυτούς. Συμφωνούμε και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε μια εμπειρία Spotify HiFi στους χρήστες Premium στο μέλλον”, δήλωσε στο Engadget εκπρόσωπος του Spotify. “Δεν έχουμε λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα να μοιραστούμε σήμερα.” Ένας συντονιστής του Spotify μοιράστηκε μια παρόμοια ενημέρωση στα φόρουμ της Κοινότητας. 

Το 2017, το Spotify δοκίμασε ήχο ποιότητας CD, προσφέροντας σε ορισμένους χρήστες στις ΗΠΑ πρόσβαση σε μουσική χωρίς απώλειες με επιπλέον 7,50 $ το μήνα. Έκτοτε, άλλες εξέχουσες υπηρεσίες ροής μουσικής έχουν αγκαλιάσει τη ροή χωρίς απώλειες, με την Apple Music να ενώνεται με τις Tidal και Deezer. Η γαλλική υπηρεσία ροής HD Qobuz έφτασε στις ΗΠΑ το 2019. 

Το Spotify δεν έχει πει πόσο θα κοστίζει το HiFi όταν η υπηρεσία κυκλοφορήσει ευρύτερα, αλλά οι ανταγωνιστές μπορεί να αναγκάσουν το χέρι του να προσφέρει ροή μουσικής χωρίς απώλειες χωρίς επιπλέον κόστος. Η Apple Music, η Amazon Music και η Tidal έχουν εντάξει ήχο ποιότητας CD στα τυπικά σχέδιά τους τον τελευταίο χρόνο.

Άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το Spotify HiFi πέρα ​​από την τιμή και τη διαθεσιμότητα παραμένουν ασαφείς. Ωστόσο, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η υπηρεσία θα λειτουργεί με ηχεία με δυνατότητα Spotify Connect.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *