Το νέο premium σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της LG θα είναι στο Mercedes-Benz EQS EV sedan 2022

Το νέο premium σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της LG θα είναι στο Mercedes-Benz EQS EV sedan 2022

h LG ανακοίνωσε ότι το νεότερο premium σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εντός οχήματος (IVI) θα είναι παρόν στο σεντάν Mercedes-Benz EQS EV 2022. Η LG συνεργάστηκε με τη Mercedes-Benz για να αναπτύξει το λογισμικό της στο όχημα, το οποίο διαθέτει οθόνη Pillar-to-Pillar (P2P) ενσωματωμένη στην υπεροθόνη MBUX που εκτείνεται σε ολόκληρο το ταμπλό.

Σύμφωνα με την LG, η υπεροθόνη MBUX αποκαλύφθηκε από τη Mercedes-Benz στην περσινή CES και διαθέτει LCD, οθόνη οργάνων (ICD) και δύο οθόνες OLED – μια Κεντρική Οθόνη Πληροφοριών (CID) και Οθόνη Συνοδηγού (CDD). . Όλα αυτά βρίσκονται κάτω από ένα συγκολλημένο γυάλινο κάλυμμα που τα κάνει να μοιάζουν με μια συνεχή οθόνη.

Για να βοηθήσει στην προσαρμογή του IVI του σε αυτήν την οθόνη, το Ινστιτούτο Μηχανικών Παραγωγής Ερευνών (PERI) της LG παρείχε εσωτερική τεχνογνωσία για εξοπλισμό, εξαρτήματα υλικών και προηγμένες τεχνικές παραγωγής. Η PERI ανέπτυξε τελικά βασική τεχνολογία στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένων των Curved Glass Forming, Surface Treatment και Curved Display Bonding.

Σχολιάζοντας το νέο, ο Eun Seok-hyun, πρόεδρος της LG Vehicle component Solutions Company, δήλωσε:

«Είναι τιμή και προνόμιο να μπορώ να συνεργάζομαι στενά με έναν αξιόπιστο συνεργάτη όπως η Mercedes-Benz AG. Η ονομασία μας ως ένας πολύτιμος προμηθευτής οθονών αυτοκινήτων από τη Mercedes-Benz AG πέρυσι μας δίνει τεράστια υπερηφάνεια που γνωρίζουμε ότι η συνεργασία δείχνει εξαιρετικά αποτελέσματα».

Περισσότερα οχήματα στο μέλλον θα έρχονται με λύσεις LG καθώς η Vehicle component Solutions Company της εταιρείας συνεχίζει να συνεργάζεται με κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *