Η Microsoft προωθεί ενημερώσεις Patch Tuesday για Windows 8.1 (KB5009624) και Windows 7 (KB5009610)

Η Microsoft προωθεί ενημερώσεις Patch Tuesday για Windows 8.1 (KB5009624) και Windows 7 (KB5009610)

H Microsoft κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις της Patch Tuesday για Windows 8.1 (KB5009624) και Windows 7 (KB5009610). Και τα δύο συστήματα έχουν λάβει τις ίδιες βελτιώσεις και επιδιορθώσεις, αλλά το καθένα έχει τα δικά του μοναδικά γνωστά προβλήματα ενώ συνοδεύεται από λύσεις που θα παρέχονται αργότερα στο άρθρο.

Οι κοινές βελτιώσεις και επιδιορθώσεις και στις δύο εκδόσεις των Windows είναι οι εξής:

  • Αντιμετωπίζει ένα ζήτημα του Windows Server στο οποίο τα χαρακτηριστικά του Active Directory δεν είναι γραμμένα σωστά κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας τροποποίησης Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) με πολλαπλές συγκεκριμένες αλλαγές χαρακτηριστικών.

Τα γνωστά ζητήματα στα Windows 8.1 και στην αντίστοιχη λύση εμφανίζονται παρακάτω

ΣυμπτώματαΕπίλυση
Ορισμένες λειτουργίες, όπως η μετονομασία, που εκτελείτε σε αρχεία ή φακέλους που βρίσκονται σε κοινόχρηστο τόμο συμπλέγματος (CSV) ενδέχεται να αποτύχουν με το σφάλμα “STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5) “. Αυτό συμβαίνει όταν εκτελείτε τη λειτουργία σε έναν κόμβο κατόχου CSV από μια διαδικασία που δεν έχει δικαιώματα διαχειριστή.Κάντε ένα από τα ακόλουθα:Εκτελέστε τη λειτουργία από μια διαδικασία που έχει δικαιώματα διαχειριστή.Εκτελέστε τη λειτουργία από έναν κόμβο που δεν έχει ιδιοκτησία CSV.Η Microsoft εργάζεται για μια επίλυση και θα παράσχει μια ενημέρωση σε μια επερχόμενη έκδοση.

Εν τω μεταξύ, τα Windows 7 περιλαμβάνουν τα ακόλουθα ζητήματα και λύσεις:

ΣύμπτωμαΛύση
Μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης και την επανεκκίνηση της συσκευής σας, ενδέχεται να λάβετε το σφάλμα “Αποτυχία ρύθμισης παραμέτρων ενημερώσεων των Windows. Επαναφορά αλλαγών. Μην απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας” και η ενημέρωση ενδέχεται να Εμφάνιση ως Αποτυχία στο Ιστορικό ενημέρωσης.Αυτό αναμένεται στις ακόλουθες περιπτώσεις:Εάν εγκαθιστάτε αυτήν την ενημέρωση σε μια συσκευή που εκτελεί μια έκδοση που δεν υποστηρίζεται για ESU. Για μια πλήρη λίστα των εκδόσεων που υποστηρίζονται, ανατρέξτε στο KB4497181.Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει ένα πρόσθετο κλειδί ESU MAK.Εάν έχετε αγοράσει ένα κλειδί ESU και αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει όλες τις προϋποθέσεις και ότι το κλειδί σας είναι ενεργοποιημένο. Για πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση, ανατρέξτε σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Για πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις, ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος λήψης αυτής της ενημέρωσης αυτού του άρθρου.
Ορισμένες λειτουργίες, όπως η μετονομασία, που εκτελείτε σε αρχεία ή φακέλους που βρίσκονται σε κοινόχρηστο τόμο συμπλέγματος (CSV) ενδέχεται να αποτύχουν με το σφάλμα “STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)”. Αυτό συμβαίνει όταν εκτελείτε τη λειτουργία σε έναν κόμβο κατόχου CSV από μια διαδικασία που δεν έχει δικαιώματα διαχειριστή.Κάντε ένα από τα ακόλουθα:Εκτελέστε τη λειτουργία από μια διαδικασία που έχει δικαιώματα διαχειριστή.Εκτελέστε τη λειτουργία από έναν κόμβο που δεν έχει ιδιοκτησία CSV.Η Microsoft εργάζεται για μια επίλυση και θα παράσχει μια ενημέρωση σε μια επερχόμενη έκδοση.

Για να λάβετε αυτές τις ενημερώσεις, απλώς μεταβείτε στο Windows Update και αναζητήστε τους αντίστοιχους αριθμούς KB. Εάν δεν βλέπετε την ενημέρωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει οποιαδήποτε από τις άλλες διαθέσιμες. Εάν εξακολουθείτε να μην το λαμβάνετε, ελέγξτε το ιστορικό ενημερώσεών σας γιατί πιθανώς το εγκατέστησαν αυτόματα τα Windows.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *