Το Samsung Galaxy S21 FE λαμβάνει την πρώτη του ενημέρωση

Το Samsung Galaxy S21 FE λαμβάνει την πρώτη του ενημέρωση

Μετά την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2022 στο Galaxy S21, η Samsung την καθιστά τώρα διαθέσιμη για τα smartphone Galaxy S21 FE ηλικίας λιγότερο από ένα μήνα. Επειδή η αποστολή δεν έχει ξεκινήσει παντού, υπάρχει πιθανότητα να λάβετε την ενημέρωση κατά τη ρύθμιση του S21 FE.

Εκτός από την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2022, η ενημέρωση μπορεί επίσης να περιλαμβάνει διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης. Ωστόσο, δεν θα βρείτε νέα χαρακτηριστικά σε αυτό, κάτι που αναμένεται από μια ενημέρωση υλικολογισμικού. Η ενημέρωση φέρει τον αριθμό έκδοσης υλικολογισμικού G990EXXU1BUL5 είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην Ταϊλάνδη.

Εκτός από το Galaxy S21 FE, η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Ιανουαρίου 2022 θα είναι επίσης διαθέσιμη για μια δέσμη κορυφαίων τηλεφώνων Galaxy, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Note20, S20, Galaxy Z Fold 3, Z Fold 2, S20 FE 5G και άλλων. Η ενημέρωση θα είναι επίσης διαθέσιμη για υποστηριζόμενα τηλέφωνα Galaxy μεσαίας και βασικής κατηγορίας.

Εν τω μεταξύ, οι χρήστες του Galaxy S21 FE στην Ταϊλάνδη μπορούν να ελέγξουν για την ενημέρωση μη αυτόματα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Ενημέρωση λογισμικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *