Το Huawei P50 Pro και το P50 Pocket στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν στις 25 Ιανουαρίου

Το Huawei P50 Pro και το P50 Pocket στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν στις 25 Ιανουαρίου

Το Huawei P50 Pro έφτασε στην Κίνα το περασμένο καλοκαίρι, με το P50 Pocket να εντάσσεται στην οικογένεια τον Δεκέμβριο. Η σειρά βγαίνει επιτέλους έξω από την εγχώρια αγορά – χθες έφτασε στη Μαλαισία και τη Μέση Ανατολή και τώρα μαθαίνουμε ότι είναι καθ’ οδόν προς την Ευρώπη.

Το P50 Pro και το P50 Pocket επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσουν στη Βουλγαρία στις 25 Ιανουαρίου.

Οι λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Huawei Bulgaria ανέφεραν μόνο το P50 Pro, αλλά η τοπική δημοσίευση nixanbal επιβεβαιώνει ότι το πτυσσόμενο θα εμφανιστεί επίσης. Και οι δύο συσκευές λειτουργούν με το chipset Snapdragon 888, αλλά επειδή η Huawei είναι μέρος της λίστας οντοτήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κατασκευαστής δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με το 5G, επομένως οι ναυαρχίδες περιορίζονται στην υποστήριξη LTE.

Παρά αυτούς τους περιορισμούς και την προφανή έλλειψη Υπηρεσιών Google, τα P50 Pro και P50 Pocket είναι αρκετά εντυπωσιακές συσκευές. Η κλασική ναυαρχίδα έχει μια πανίσχυρη ρύθμιση τετραπλής κάμερας, τεράστια OLED και γρήγορη φόρτιση 66 W, ενώ το clamshell έχει μια αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς κενά και μια εντυπωσιακή κυκλική οθόνη καλύμματος 1 ιντσών.

Οι τιμές θα ανακοινωθούν αργότερα αυτόν τον μήνα και μόλις αποκαλυφθούν στη Βουλγαρία, θα εφαρμοστούν και στην υπόλοιπη ΕΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *