Και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 14 θα έχουν οθόνες 120 Hz, 6 GB RAM

Και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 14 θα έχουν οθόνες 120 Hz, 6 GB RAM

Η επερχόμενη οικογένεια iPhone 14 της Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και θα αποτελείται από τέσσερα μοντέλα: το iPhone 14, το iPhone 14 Max, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max. Το «μίνι» μοντέλο θα διακοπεί μετά τις θλιβερές πωλήσεις του iPhone 13 mini.

Σύμφωνα με ένα ερευνητικό σημείωμα του αναλυτή Jeff Pu για τη Haitong International Securities, φέτος η Apple θα κάνει τα μοντέλα Pro και μη Pro iPhone της πολύ πιο όμοια από πριν – όσον αφορά τις οθόνες και τις ποσότητες μνήμης που χρησιμοποιούνται.

Στην πραγματικότητα, και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 14 λέγεται ότι διαθέτουν οθόνες 120 Hz, όχι μόνο τις δύο συσκευές Pro (όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη γενιά του iPhone 13). Όχι μόνο αυτό, αλλά και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 14 θα έχουν επίσης την ίδια ακριβώς ποσότητα RAM: 6 GB. Αυτό έρχεται επίσης σε αντίθεση με την τρέχουσα κατάσταση, όπου τα iPhone 13 mini και iPhone 136 έχουν 4 GB, ενώ ταGB Pro και Pro Max έχουν.

Προηγουμένως, ο Pu είπε ότι τα iPhone 14 Pro και Pro Max θα έφταναν τα 8 GB, αλλά προφανώς αυτό δεν συμβαίνει πια. Ένας “έλεγχος της αλυσίδας εφοδιασμού” αποκάλυψε ότι οι εκτιμήσεις κόστους ευθύνονται για την αλλαγή στη στρατηγική.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά να είναι πανομοιότυπα μεταξύ των φθηνότερων μοντέλων που δεν είναι Pro και των πιο ακριβών Pro, μένει να δούμε ποια άλλα πράγματα μπορεί να συγκεντρώσει η Apple στα πλεονεκτήματα για να τα διαφοροποιήσει και να κάνει το δέλτα τιμής εύκολο να καταπιεί. Είμαστε σίγουροι ότι οι κάμερες θα συνεχίσουν να είναι ένας τέτοιος τομέας διαφοροποίησης – αλλά μέχρι τώρα το ίδιο ήταν οι ρυθμοί ανανέωσης της οθόνης και τα ποσά της μνήμης RAM.

Όσο αξίζει, ο Pu λέει ότι τα Pro θα ξεκινούν από 256 GB αποθηκευτικού χώρου (ενώ τα μη Pro θα ξεκινούν από 64 GB, προφανώς) και τα μοντέλα Pro θα έρχονται επίσης με την πολυφημισμένη κύρια κάμερα 48 MP.

Είναι ακόμη αρκετά νωρίς στον κύκλο φημών για το iPhone 14, οπότε μην θεωρείτε τίποτα από αυτά ως δεδομένα. Υπάρχει αρκετός χρόνος για άλλες φήμες είτε να επιβεβαιώσουν είτε να αμφισβητήσουν αυτές τις δηλώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *