Το Samsung Galaxy A42 είναι το πιο πρόσφατο που έλαβε την ενημέρωση Android 12 με One UI 4

Το Samsung Galaxy A42 είναι το πιο πρόσφατο που έλαβε την ενημέρωση Android 12 με One UI 4

Σήμερα η Samsung κυκλοφόρησε την ενημέρωση για το Android 12 με το One UI 4 στην κορυφή για ένα ακόμη τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας στον απίστευτα ποικίλο κατάλογο της. Μιλάμε για το Galaxy A42, το οποίο αρχίζει να λαμβάνει το νέο λογισμικό στην Ευρώπη.

Η διάθεση φαίνεται να έχει ξεκινήσει στην Πολωνία, αλλά αναμφίβολα θα πρέπει να επεκταθεί γρήγορα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες πριν γίνει παγκόσμια. Η νέα έκδοση υλικολογισμικού φέρει την ένδειξη A426BXXU3CUL9 και η ενημέρωση περιέχει τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας του Δεκεμβρίου 2021, κάτι που είναι κρίμα γιατί βρισκόμαστε ήδη στον Ιανουάριο του 2022. Ωστόσο, δεν μπορούμε να είμαστε πολύ σκληροί σχετικά με αυτό, καθώς πολλοί ανταγωνιστές της Samsung δεν Δεν διατηρούν ακόμη και τις ναυαρχίδες τους πάντα στο τρέχον επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας.

Εάν διαθέτετε ένα Galaxy A42 από την Πολωνία ή αλλού στην Ευρώπη και θέλετε να ελέγξετε αν σταθείτε τυχεροί, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού και πατήστε Λήψη και εγκατάσταση. Δείτε τι συμβαίνει. Τούτου λεχθέντος, όπως όλες οι κυκλοφορίες, έτσι και αυτή είναι πιθανό να κλιμακωθεί , επομένως μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες ή εβδομάδες για να φτάσει ακόμη και σε όλες τις μονάδες στην Πολωνία. Ας ελπίσουμε ότι θα εξαπλωθεί ευρέως νωρίτερα παρά αργότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *