Η Google αγοράζει γραφεία στο Central Saint Giles στο Λονδίνο για 1 δισεκατομμύριο δολάρια

Η Google αγοράζει γραφεία στο Central Saint Giles στο Λονδίνο για 1 δισεκατομμύριο δολάρια

H Google ανακοίνωσε ότι αγόρασε τα γραφεία της στο Central Saint Giles για 1 δισεκατομμύριο δολάρια καθώς συνεχίζει τις επενδύσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία είπε ότι η αγορά αντιπροσωπεύει τη «συνεχή εμπιστοσύνη στο γραφείο ως ένα μέρος για προσωπική συνεργασία και σύνδεση». Τα επόμενα χρόνια, σχεδιάζει να αναβαθμίσει αυτά τα γραφεία ώστε να ταιριάζουν στις νέες τάσεις στην εργασία.

Η Google είπε ότι η πλειοψηφία των υπαλλήλων της στο Ηνωμένο Βασίλειο θέλουν να έρχονται στο γραφείο κάποια στιγμή, αλλά θέλουν επίσης να έχουν την επιλογή να εργάζονται από το σπίτι για κάποιο διάστημα της εβδομάδας, ενώ άλλοι θέλουν να είναι εντελώς απομακρυσμένοι. Για να καλύψει αυτές τις ανάγκες, η Google αναβαθμίζει τα γραφεία με χώρους συνεργασίας για προσωπική ομαδική εργασία, θα εισαχθούν ομάδες ομάδων που μπορούν να διαμορφωθούν εκ νέου για να υποστηρίζουν καλύτερα την εστιασμένη εργασία, τη συνεργασία ή και τα δύο και θα υπάρχει ένας καλυμμένος χώρος έξω για όσους εργάζονται καλύτερα στον καθαρό αέρα.

Έξω από τα γραφεία της, η Google παρέδωσε πρόσφατα το Grace Hopper Atlantic που βελτιώνει την ανθεκτικότητα των υπηρεσιών της Google στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχει επίσης επεκτείνει τη συνεργασία της με το Department for Work and Pensions για να βοηθήσει 10.000 άτομα που αναζητούν εργασία να αποκτήσουν πρόσβαση σε δωρεάν υποτροφίες για να αποκτήσουν Πιστοποιητικό Καριέρας Google σε διάφορους τομείς υψηλής ζήτησης και υψηλής ανάπτυξης, όπως υποστήριξη πληροφορικής, ανάλυση δεδομένων, διαχείριση έργων, και σχεδιασμός UX.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *