Το Samsung Galaxy S22 μπορεί να αποκτήσει το Qualcomm Snapdragon SoC παγκοσμίως

Το Samsung Galaxy S22 μπορεί να αποκτήσει το Qualcomm Snapdragon SoC παγκοσμίως

H Samsung έχει μακρά ιστορία στην κυκλοφορία των ναυαρχίδων της smartphone με δύο chipset, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει με την κυκλοφορία του Galaxy S22.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η Samsung έχει εγκαταλείψει τα σχέδιά της να λανσάρει το Galaxy S22 με Exynos SoC και θα ανακοινώσει το smartphone με Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Αυτά είναι μια εξαιρετική είδηση ​​για τους χρήστες στην Ασία, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, καθώς είναι αυτοί που συνήθως παίρνουν την παραλλαγή Exynos.

Η Samsung αναμενόταν να λανσάρει το Exynos 2200 SoC νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αλλά η εταιρεία ανέβαλε πάλι την παρουσίαση χωρίς καμία εξήγηση. Ωστόσο, τα σχέδια της Samsung να πάει με την Qualcomm για το S22 δεν επιβεβαιώνει την κατάρρευση του Exynos 2200, καθώς ο κορεατικός γίγαντας μπορεί να κυκλοφορήσει το SoC κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.

Όσο για τη σειρά Galaxy S22, η ναυαρχίδα θα διαθέτει Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC μαζί με κάτι που η Samsung αποκαλεί “Super Clear Lens”. Επιπλέον, η σειρά S22 θα διαθέτει μπαταρία έως 5.000 mAh, υποστήριξη S-Pen, ταχύτερη φόρτιση 45 W για μοντέλο Ultra και πολλά άλλα. Τα Samsung Galaxy S22 και S22 Plus θα είναι διαθέσιμα σε Μπεζ, Μαύρο, Πράσινο, Γκρι, Ανοιχτό Μπλε, Ροζ χρυσό και λευκό, ενώ το S22 Ultra θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, σκούρο κόκκινο, πράσινο και λευκό.

Η Samsung αναμένεται να πραγματοποιήσει την εκδήλωση Unpacked 2022 στις αρχές Φεβρουαρίου, οπότε μπορεί να μην χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε τι μας επιφυλάσσει η εταιρεία φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *