Η Apple αντιμετωπίζει ομαδική αγωγή για ζητήματα φόρτισης του Powerbeats Pro

Η Apple αντιμετωπίζει ομαδική αγωγή για ζητήματα φόρτισης του Powerbeats Pro

H Apple αντιμετωπίζει άλλη μια αγωγή για πρόβλημα μπαταρίας Powerbeats. Ο κάτοικος της Νέας Υόρκης, Αλεχάντρο Βιβάρ , κατέθεσε μια αγωγή για ισχυρισμούς   ότι τα Powerbeats Pro δεν έχουν σωστή φόρτιση. Καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ εύκολο να χάσετε την επαφή μεταξύ των beats και της θήκης φόρτισής τους, ένα από τα ακουστικά είτε δεν φορτίζει “σταθερά” είτε αδειάζει γρήγορα τη φόρτισή του. Η Apple διέπραξε απάτη παραποιώντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και αποτυγχάνοντας να αντιμετωπίσει ζητήματα για τα οποία υποτίθεται ότι γνώριζε, είπε ο ενάγων.

Οι δικηγόροι του Vivar προτείνουν ότι μπορεί να ευθύνεται ένας συνδυασμός του σχεδιασμού της θήκης και μιας ανεπαρκώς στιβαρής “φλάντζας” αυτιού (το κομμάτι που μπαίνει στο αυτί σας). Οι πελάτες έπρεπε να καταφύγουν στην εισαγωγή μιας «σφήνας» για να κρατήσουν σε επαφή τις ακίδες φόρτισης, σύμφωνα με την αγωγή. Οι δικηγόροι απορρίπτουν επίσης τους ισχυρισμούς της Apple ότι το Powerbeats Pro είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και στο νερό, υποστηρίζοντας ότι ο ιδρώτας διαβρώνει τις επαφές φόρτισης.

Η αγωγή καλεί την Apple να «διορθώσει» την κατάσταση, να αποζημιώσει τους επηρεαζόμενους χρήστες και να καταβάλει απροσδιόριστες ζημιές. Εάν η αγωγή πιστοποιηθεί πλήρως ως ομαδική αγωγή, θα καλύπτει τόσο τους πελάτες της Νέας Υόρκης όσο και εκείνους στη Τζόρτζια, το Μίσιγκαν, τη Μοντάνα, τη Βόρεια Ντακότα, την Οκλαχόμα, το Ρόουντ Άιλαντ, τη Νότια Ντακότα και τη Βιρτζίνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *