Η Apple φέρεται να απαιτεί από τους υπαλλήλους να λαμβάνουν ενισχυτικά εμβόλια για τον COVID-19

Η Apple φέρεται να απαιτεί από τους υπαλλήλους να λαμβάνουν ενισχυτικά εμβόλια για τον COVID-19

Οι υπάλληλοι της Apple ενδέχεται να πρέπει να ενημερώνονται για τα εμβόλια τους για τον COVID-19, εάν θέλουν να αποφύγουν σημαντικές ταλαιπωρίες. Υπάρχει email που αποκαλύπτει ότι η Apple θα ζητήσει από το προσωπικό των επιχειρήσεων και λιανικής να παρέχει αποδείξεις για ενισχυτικά εμβόλια για τον COVID-19, εάν θέλουν να εισέλθουν σε γραφεία ή καταστήματα από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά. Μόλις ένας υπάλληλος είναι επιλέξιμος για ενίσχυση, θα έχει τέσσερις εβδομάδες για να το λάβει και να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία.

Οι εργαζόμενοι που είτε δεν είναι εμβολιασμένοι είτε δεν μπορούν να παράσχουν αποδείξεις θα πρέπει να παρέχουν αρνητικά αποτελέσματα ταχείας εξέτασης αντιγόνου από τις 24 Ιανουαρίου και μετά, αλλά δεν είναι σίγουρο αν αυτό επηρεάζει τόσο τους υπαλλήλους του γραφείου όσο και του καταστήματος.

Η Apple ήταν ξεκάθαρη στο σκεπτικό της. Η «φθίνουσα αποτελεσματικότητα» των αρχικών δόσεων εμβολίων και η άνοδος της παραλλαγής Omicron του COVID-19 σήμαιναν ότι οι ενισχυτές ήταν απαραίτητοι για την προστασία από σοβαρές ασθένειες, σύμφωνα με την εταιρεία.

Θυμίζουμε ότι λίγες μόλις ημέρες πριν η  Facebook Meta απαίτησε ενισχυτικές δόσεις για να επιστρέψει κάποιος στο γραφείο. Με απλά λόγια, υπάρχει μεγάλη πρόσθετη πίεση για να απαιτηθούν ενισχυτές και να ελαχιστοποιηθούν οι σημαντικές διακοπές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *