Το Galaxy Tab S8 Ultra 14 ιντσών της Samsung μπορεί να προσφέρει εξίσου τεράστιες προδιαγραφές

Το Galaxy Tab S8 Ultra 14 ιντσών της Samsung μπορεί να προσφέρει εξίσου τεράστιες προδιαγραφές

Το φημολογούμενο εδώ και καιρό Galaxy Tab S8 Ultra των 14 ιντσών της Samsung μπορεί να είναι κοντά στην κυκλοφορία — και θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα από το μέγεθος της οθόνης του. Έχουν  διαρρεύσει επίσημες εικόνες και specs για τους Ultra και πιο συγκρατημένα μεγέθους ομολόγους της. Το Ultra θα περιστρέφεται χωρίς έκπληξη γύρω από την οθόνη AMOLED 14,6 ιντσών, 2.960 x 1.848 με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και υποστήριξη S-Pen, αλλά θα διαθέτει έως και 16 GB μνήμης RAM και 512 GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Εάν δεν σας πειράζει η εγκοπή της οθόνης που έχει σχεδιαστεί για να χωράει διπλές μπροστινές κάμερες 12 MP, αυτό μπορεί να είναι το απόλυτο tablet Android.

Όλα τα μοντέλα Galaxy Tab S8 φέρεται να έχουν το νέο Snapdragon 8 Gen 1 τσιπ της  Qualcomm, διπλές πίσω κάμερες (13MP κύρια, 6MP εξαιρετικά ευρεία), τετραπλά ηχεία με δυνατότητα Dolby Atmos και προαιρετικό 5G. Οι διαφορές θα οφείλονταν κυρίως στις οθόνες, τη μνήμη και την αποθήκευση. Το Tab S8+ των 12,7 ιντσών θα διαθέτει πάνελ AMOLED 120 Hz, 2.800 x 1.752, μία μπροστινή κάμερα 12 MP, 8 GB μνήμης RAM και επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο έως 256 GB. Το κανονικό Tab S8 11 ιντσών «απλώς» θα περιλαμβάνει μια οθόνη LCD 120 Hz 2.560 x 1.600, αλλά κατά τα άλλα θα προσφέρει χαρακτηριστικά παρόμοια με το μοντέλο της μεσαίας κατηγορίας.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή δεν αναφέρθηκαν στη διαρροή του Galaxy Tab S8. Ωστόσο, αναμένεται από τη Samsung να παρουσιάσει τη σειρά στην φημολογούμενη εκδήλωση Unpacked της 8ης Φεβρουαρίου. Αν ναι, η παρουσίαση θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο σημαντικές της Samsung μέχρι σήμερα, όταν και το Galaxy S22 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *