Και τα τρία μοντέλα Galaxy S22 θα χρησιμοποιούν ένα νέο Gorilla Glass Victus+

Και τα τρία μοντέλα Galaxy S22 θα χρησιμοποιούν ένα νέο Gorilla Glass Victus+

H Corning παρουσίασε το Gorilla Glass Victus πριν ενάμιση χρόνο περίπου και έκτοτε έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά τηλέφωνα ναυαρχίδα (ξεκινώντας από το Galaxy Note20 Ultra) καθώς και σε ορισμένα ανθεκτικά τηλέφωνα. Ο διάδοχος αυτού του ενισχυμένου γυαλιού μπορεί να είναι προ των πυλών και (υποτίθεται) θα εμφανίζεται στις επερχόμενες ναυαρχίδες της Samsung.

Τα Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra θα χρησιμοποιούν όλα το “Gorilla Glass Victus+”, σύμφωνα με το Ice Universe. Δεν είναι σαφές εάν αυτό είναι τόσο για το μπροστινό όσο και για το πίσω μέρος ή μόνο για το μπροστινό μέρος.

Πριν από ένα μήνα η Cat είπε ότι και τα τρία μοντέλα S22 θα έχουν γυάλινη πλάτη. Αλλά ακόμα κι αν χρησιμοποιούν μια παλαιότερη έκδοση του Gorilla Glass για το πίσω πάνελ, θα εξακολουθεί να είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με τα S21 και S21+, τα οποία έχουν πλαστική πλάτη. Το S21 Ultra είχε Victus και στις δύο πλευρές.

Το Samsung Galaxy S22 Ultra θα έχει κάποιο ειδικό γυαλί στο πίσω μέρος – ένα φύλλο προδιαγραφών που διέρρευσε αναφέρει το Super Clear Glass, το οποίο αναπτύχθηκε επίσης από την Corning. Αυτό το γυαλί θα μειώσει τις αντανακλάσεις και τη λάμψη.

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν, το πίσω τζάμι δεν θα έχει γυαλιστερό φινίρισμα. Στην πραγματικότητα, μερικά χρώματα φαίνεται να έχουν ματ φινίρισμα. Τα S22 και S22+ αναμένεται να έρθουν σε ροζ χρυσό, πράσινο, μαύρο και άσπρο, ενώ το Ultra θα είναι διαθέσιμο σε Βουργουνδία, Πράσινο, Μαύρο και Λευκό. Φυσικά, θα υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ πρώτου μέρους .

Η Samsung δεν έχει ακόμη επίσημα ορίσει ημερομηνία, αλλά τα κορεατικά μέσα ανέφεραν ότι η εκδήλωση Galaxy S22 Unpacked θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *