Η Microsoft θα σας επιτρέψει σύντομα να παρακολουθείτε κανάλια YouTube στο Edge

Η Microsoft θα σας επιτρέψει σύντομα να παρακολουθείτε κανάλια YouTube στο Edge

Έχουμε ακούσει ότι η Microsoft σχεδιάζει να προσφέρει ενσωμάτωση RSS στον Edge, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη έκκληση για την αναβίωση της παλαιού τύπου τεχνολογίας. Φαίνεται ωστόσο ότι η Microsoft κατάφερε να βρει μια καλή περίπτωση χρήσης για τη λειτουργία, χρησιμοποιώντας την για να ακολουθήσει τους δημιουργούς στο YouTube.

Στο πιο πρόσφατο Edge Canary, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να ακολουθούν τους δημιουργούς όταν επισκέπτονται το κανάλι τους μέσω ενός κουμπιού στη γραμμή διευθύνσεων.

Εάν το επιλέξετε, θα δείτε το παρακάτω αναδυόμενο παράθυρο.

Οι αναρτήσεις όταν εμφανίζονται στη συνέχεια στην ενότητα Δημιουργοί στην καρτέλα Συλλογές.

Ενώ η δυνατότητα χρησιμοποιεί RSS, το οποίο είναι παγκόσμιο πρότυπο, φαίνεται να είναι διαθέσιμη μόνο στο YouTube, κάτι που είναι πιθανότατα μια πολύ σοφή κίνηση από τη Microsoft, καθώς θα εμποδίσει τους χρήστες να κατακλύζονται, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει τη δυνατότητα λήψης ροής από χρήστες χωρίς πρόσβαση στα παραδοσιακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη στο Edge Canary, αν και φαίνεται ότι δεν είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες προς το παρόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *