Η δυνατότητα Walkie Talkie του Microsoft Teams είναι πλέον ευρέως διαθέσιμη

Η δυνατότητα Walkie Talkie του Microsoft Teams είναι πλέον ευρέως διαθέσιμη

H Microsoft καθιστά τη λειτουργία Walkie Talkie του Microsoft Teamsγενικά διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής επικοινωνίας της σήμερα. Το Walkie Talkie επιτρέπει στους χρήστες του Microsoft Teams να μετατρέπουν smartphone ή tablet σε φορητό ραδιόφωνο που λειτουργεί μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi.  Αρχικά είχε  ανακοινωθεί πριν από δύο χρόνια και είναι διαθέσιμο ως επί το πλείστον στην προεπισκόπηση από τότε. Η δυνατότητα κυκλοφόρησε ευρέως στο Android τον Σεπτέμβριο του 2020, αλλά τώρα η Microsoft λέει ότι είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές Zebra καθώς και για iPhone και iPad.

Η Microsoft το έχει θέσει κυρίως σε εργαζομένους πρώτης γραμμής, υπαλλήλους που αντιμετωπίζουν τους πελάτες και εκτελούν καθημερινές λειτουργίες εντός εταιρειών. Η συνεργασία του κατασκευαστή λογισμικού με την Zebra Technologies το κάνει να λειτουργεί με ένα αποκλειστικό κουμπί push-to-talk για γρήγορη και ασφαλή επικοινωνία. Αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούνται ευρέως από εργαζόμενους πρώτης γραμμής, τους υπαλλήλους που βοήθησαν να οδηγήσουν τον κόσμο στη συνεχιζόμενη πανδημία.

Walkie Talkie σε συσκευές Zebra. Εικόνα: Οι λειτουργίεςMicrosoft

Walkie-talkie τηςεξακολουθούν να είναι σπάνιες στις εφαρμογές επικοινωνίας. Το WhatsApp σάς επιτρέπει να καταγράφετε αποσπάσματα ήχου από αυτά που μπορούν να σταλούν και να ληφθούν, και το Slack κυκλοφόρησε τη λειτουργία Discord-like Huddles πέρυσι για να επιτρέπει στους χρήστες να αποκλείουν και να αποκλείουν εύκολα κλήσεις. Η Apple κυκλοφόρησε τη δική της δυνατότητα walkie-talkie στο Apple Watch το 2018, χρησιμοποιώντας push-to-talk μέσω κλήσης FaceTime Audio.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *