Η Amazon UK δεν θα απαγορεύσει τις πιστωτικές κάρτες Visa στις 19 Ιανουαρίου τελικά

Η Amazon UK δεν θα απαγορεύσει τις πιστωτικές κάρτες Visa στις 19 Ιανουαρίου τελικά

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Amazon ειδοποίησε τους πελάτες ότι θα σταματήσει να δέχεται πιστωτικές κάρτες Visa στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 19 Ιανουαρίου 2022, κατηγορώντας τις υψηλές χρεώσεις Visa για τις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες. Τώρα, η εταιρεία έχει κάνει πίσω σε αυτό, λέγοντας στους πελάτες μέσω email ότι θα συνεχίσει να δέχεται κάρτες Visa, τουλάχιστον προς το παρόν.

“Η αναμενόμενη αλλαγή σχετικά με τη χρήση των πιστωτικών καρτών Visa στο Amazon.co.uk δεν θα πραγματοποιηθεί πλέον στις 19 Ιανουαρίου”, δήλωσε εκπρόσωπος της Amazon . “Συνεργαζόμαστε στενά με τη Visa για μια πιθανή λύση που θα επιτρέψει στους πελάτες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις πιστωτικές τους κάρτες Visa στο Amazon.co.uk.”

Η διαμάχη σιγοβράζει για λίγο, με την Amazon να κατηγορεί προηγουμένως τη Visa ότι χρεώνει υψηλές χρεώσεις συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες και η Visa να λέει ότι η Amazon «απειλεί να περιορίσει τις επιλογές των καταναλωτών στο μέλλον». Και οι δύο εταιρείες, παγκόσμιοι ηγέτες των αντίστοιχων βιομηχανιών τους, δήλωσαν προηγουμένως ότι προσπαθούσαν να εργαστούν προς μια λύση. 

Η Amazon δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τη δήλωσή της, αλλά δεν όρισε άλλη προθεσμία – έτσι πιθανώς οι αγοραστές από το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις κάρτες Visa τους στο άμεσο μέλλον. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *