Το WhatsApp Desktop ανανεώνεται στα Windows 11

Το WhatsApp Desktop ανανεώνεται στα Windows 11

Τον Νοέμβριο του 2021, μάθαμε ότι το WhatsApp εργάζεται σε μια νέα εφαρμογή για υπολογιστές που είναι διαθέσιμη μέσω του Microsoft Store. Οι αναφορές εκείνη την εποχή υποστήριζαν ότι η εφαρμογή βασίζεται στην Universal Windows Platform (UWP) αντί για το Electron και περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη μελανιού και πολλαπλών συσκευών. Τώρα, φαίνεται ότι η ομάδα ανάπτυξης μετακινείται στο WinUI 2.6 και σε νεότερη έκδοση για να εκμεταλλευτεί τα στοιχεία Fluent Design στα Windows 11.

A screenshot of WhatsApp Beta with a smiling heart emoji next to it

Αυτή η ανακάλυψη έγινε από τον πληροφοριοδότη των Windows FireCube (@FireCubeStudios στο Twitter), ο οποίος σημείωσε τις διαφορές μεταξύ του νέου και του παλιές εκδόσεις της εφαρμογής WhatsApp Beta:

Εάν εγγραφείτε  στην εφαρμογή WhatsApp Beta θα δείτε οτι  η αναμόρφωση των Windows 11 είναι σίγουρα στα σκαριά. Θα παρατηρήσετε στρογγυλεμένα κουμπιά επιλογής, αναπτυσσόμενα μενού και περισσότερα στοιχεία που είναι σύμφωνα με τη γλώσσα σχεδιασμού των Windows 11. Τούτου λεχθέντος, είναι σίγουρα ένα έργο σε εξέλιξη και εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα στοιχεία διεπαφής χρήστη που δεν συνάδουν με τα Windows 11, αλλά αυτή είναι η φύση μιας beta, επομένως είναι κατανοητό.

Μπορείτε να κατεβάσετε μόνοι σας το WhatsApp Beta από το Microsoft Store για να το δοκιμάσετε. Λειτουργεί και στα Windows 10 και στα Windows 11, αλλά θα χρειαστεί να εγγραφείτε στην έκδοση beta για υποστήριξη πολλών συσκευών για να συνεχίσετε. Οι οδηγίες αναφέρονται μέσα στην εφαρμογή την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *