Το Pixel 6 λαμβάνει την πρώτη του σταθερή ενημέρωση από τον Νοέμβριο

Το Pixel 6 λαμβάνει την πρώτη του σταθερή ενημέρωση από τον Νοέμβριο

H Google επανέρχεται στην ενημέρωση  για το Pixel 6. Μετά από πολυάριθμες καθυστερήσεις και μια ανακληθείσα ενημέρωση, η εταιρεία τελικά ενημερώθηκε για τις ενημερώσεις κώδικα για το κορυφαίο smartphone της το περασμένο Σαββατοκύριακο. Υποθέτοντας ότι όλα πάνε καλά, αυτή θα είναι η πρώτη ενημέρωση του Pixel 6 που έχει κολλήσει από τον Νοέμβριο.

 

Οι ενημερώσεις λογισμικού υποτίθεται ότι είναι ένα σημαντικό σημείο πώλησης της σειράς Pixel, αλλά η Google δεν τα έχει καταφέρει τόσο καλά στην παροχή τους. Το τηλέφωνο κυκλοφόρησε με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android “Νοέμβριος” και στα μέσα Νοεμβρίου, η Google διορθώθηκε το πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι αρχές Δεκεμβρίου θα έπρεπε να είχαν φέρει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Δεκεμβρίου στο Pixel 6, αλλά η Google καθυστέρησε αυτή την ενημέρωση στα μέσα του μήνα, λέγοντας ότι μια μακρόχρονη λίστα θα περιλαμβανόταν μαζί με διορθώσεις σφαλμάτων της . Η ενημέρωση Δεκεμβρίου 6 του Pixel κυκλοφόρησε στα μέσα του μήνα, αλλά η Google δεν ώθησε την ενημέρωση στους περισσότερους χρήστες. Η εταιρεία κατέληξε να τραβήξει την ενημέρωση λόγω προβλημάτων συνδεσιμότητας και ορισμένων κατεστραμμένων λειτουργιών. Ο Ιανουάριος κυκλοφόρησε με περισσότερες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και μια επιδιόρθωση για τα ζητήματα κλήσεων έκτακτης ανάγκης του Android, αλλά το Pixel 6 δεν έλαβε έγκαιρα αυτήν την ενημέρωση κώδικα, με την Google να λέει ότι η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει στα «τέλη Ιανουαρίου».

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Google άρχισε να κυκλοφορεί την ενημέρωση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου στους χρήστες του Pixel 6. Για τους περισσότερους χρήστες, αυτή θα είναι η πρώτη ενημέρωση κώδικα από τον Νοέμβριο. Η ενημέρωση περιλαμβάνει τα πάντα από τα  ενημερωτικά δελτία ασφαλείας Android  Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου , συν αυτά τα  δύο σετ διορθώσεων σφαλμάτων ειδικά για το Pixel 6. Η λίστα συνεχίζεται για πάντα. Η ενημέρωση κυκλοφορεί τώρα και μπόρεσα να την αποσύρω κατόπιν αιτήματος πατώντας το κουμπί “έλεγχος για ενημερώσεις”.

Από την κυκλοφορία, η κατάσταση ενημέρωσης του Pixel 6 ήταν καταστροφική. Το τηλέφωνο κυκλοφόρησε μια σημαντική νέα έκδοση Android, το Android 12, και μια ολοκαίνουργια σειρά υλικού, με το “Google Tensor SoC” του Pixel 6 να αντιπροσωπεύει μια μετάβαση από το υλικό της Qualcomm σε ένα SoC και μόντεμ που βασίζεται σε Samsung Exynos. Φαίνεται όπως το Pixel 6 βγήκε βιαστικά από την πόρτα για να βγει στην αγορά πριν από την εορταστική περίοδο αγορών, και η Google προφανώς δάγκωσε περισσότερα από όσα μπορούσε να μασήσει. Ας ελπίσουμε ότι τα προβλήματα ενημέρωσης του Pixel 6 είναι πίσω από αυτό, επειδή είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα τηλέφωνα Android.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *