Το Samsung Galaxy A53 5G πιστοποιείται με φορτιστή 15W

Το Samsung Galaxy A53 5G πιστοποιείται με φορτιστή 15W

Το μοντέλο du jour της σειράς Galaxy A5x ήταν σταθερά η συσκευή με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Samsung χρόνο με το χρόνο και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε ότι η κατάσταση είναι παρόμοια το 2022 με το επερχόμενο Galaxy A53 5G. Έχουμε ήδη δει αυτό το τηλέφωνο σε ορισμένες εικασιακές αποδόσεις και ένα πρωτότυπο εντοπίστηκε σε μια βάση δεδομένων αναφοράς που αποκαλύπτει ορισμένες από τις προδιαγραφές του.

Τώρα, έχει πιστοποιηθεί από την 3C, μαζί με τον φορτιστή του – μια μονάδα 15W. Μάλλον απογοητευτικά, αυτό σημαίνει ότι η συσκευή με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Samsung δεν θα έχει μια σωστά γρήγορη εμπειρία φόρτισης από το κουτί το 2022. Ίσως το επόμενο έτος. Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο έτος, όπως βασικά όλοι οι ανταγωνιστές της αποστέλλονται με ταχύτερους φορτιστές.

Samsung Galaxy A53 5G gets certified with 15W charger

Τα περσινά Galaxy A52, A52 5G και A52s 5G υποστήριζαν όλα φόρτιση 25W, αλλά είχαν μόνο φορτιστή 15W στη συσκευασία. Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι η κατάσταση θα είναι διαφορετική φέτος. Έτσι τουλάχιστον έχετε την επιλογή για ταχύτερη φόρτιση, αλλά η μη προσθήκη φορτιστή 25 W στο κουτί φαίνεται ασήμαντο από την πλευρά της Samsung σε αυτό το σημείο.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές και φήμες, το Galaxy A53 5G θα διαθέτει Exynos 1200 SoC, 6GB RAM, Android 12 ενσωματωμένο από την πρώτη μέρα, οθόνη AMOLED 120 Hz με ανάλυση FHD+, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και ένα σύνολο τετραπλής πίσω κάμερας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *