Η σειρά Xiaomi Redmi K50 θα υιοθετήσει τον καλύτερο απτικό επεξεργαστή της βιομηχανίας

Η σειρά Xiaomi Redmi K50 θα υιοθετήσει τον καλύτερο απτικό επεξεργαστή της βιομηχανίας

Καθώς η Xiaomi ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη σειρά Redmi K50 τον επόμενο μήνα, τα teaser από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Weibo συνεχίζουν τη δημοσιότητα. Το πιο πρόσφατο αφορά τον απτικό επεξεργαστή που ονομάζεται CyberEngine.

Xiaomi Redmi K50 series to adopt industry's best vibration motor

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Weibo, ο κατασκευαστής του CyberEngine μπόρεσε να καυχηθεί για αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι ο καλύτερος απτικός επεξεργαστή άξονα Χ στη βιομηχανία. Είναι το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής με μέτρηση 560 mm2 και καλύπτει το εύρος συχνοτήτων μεταξύ 50Hz και 500Hz. Αυτό δεν είναι μόνο απαράμιλλο στο τμήμα Android, αλλά και σημαντικά υψηλότερο από τον επεξεργαστή 130 Hz στα σημερινά iPhone.

Αλλά ο επεξεργαστή δεν είναι μόνο ακριβής, είναι και εξαιρετικά δυνατός. Στην πραγματικότητα, είναι περίπου 3 φορές ισχυρότερος από τους επεξεργααστές που χρησιμοποιούνται συνήθως σήμερα. Το ίδιο το CyberEngine έχει αναπτυχθεί για προϊόντα όπως gaming pads και συσκευές metaverse που χρειάζονται εξαιρετική απτική ανάδραση.

Οι αναρτήσεις αναφέρουν ολόκληρη τη σειρά Redmi K50 χωρίς να κατονομάζουν συγκεκριμένα μοντέλα. Ωστόσο, φανταζόμαστε ότι θα είναι το κεντρικό χαρακτηριστικό της επιλογής Gaming Edition και πιθανώς και της Pro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *