Η OnePlus μπορεί να καθυστέρησε το πρώτο της tablet

Η OnePlus μπορεί να καθυστέρησε το πρώτο της tablet

Τα τελευταία δύο χρόνια, η OnePlus έχει τοποθετηθεί με επιτυχία ως μια εταιρεία που όχι μόνο κατασκευάζει τηλέφωνα αλλά και μια ποικιλία συσκευών, όπως smart TV, ακουστικά και πολλά άλλα. Εάν γίνουν πιστευτές οι φήμες, η εταιρεία θα διαφοροποιήσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της για να εισέλθει σε νέα επικράτεια, συμπεριλαμβανομένου ενός αναδιπλούμενου τηλεφώνου και ενός tablet.

Ενώ το φημολογούμενο αναδιπλούμενο τηλέφωνο αναμενόταν να μην έρθει πριν από το 2023, λέγεται ότι το tablet θα μπορούσε να γίνει επίσημο το πρώτο εξάμηνο του 2022. Τώρα,  η εταιρεία μπορεί να αλλάξει γνώμη και αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του νέου της tablet για το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Ο tipster δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί η εταιρεία τεχνολογίας Shenzhen ώθησε την κυκλοφορία, ούτε μοιράζεται κάτι σχετικά με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Εν τω μεταξύ, η αδελφή εταιρεία της OnePlus OPPO φέρεται να κυκλοφορήσει ένα νέο tablet φέτος. Σε αντίθεση με την OnePlus, η OPPO αναμένεται να κυκλοφορήσει το tablet το πρώτο εξάμηνο του 2022. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε αν και τα δύο νέα tablet διαθέτουν τον ίδιο σχεδιασμό, όπως και τα smartphone τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεδομένου ότι το νέο tablet βρίσκεται στα αρχικά στάδια ανάπτυξης, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η OnePlus δεν θα το καθυστερήσει περαιτέρω. Σε κάθε περίπτωση, θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις τελευταίες διαρροές που σχετίζονται με το πρώτο tablet της εταιρείας, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *