Η Microsoft καθυστερεί αρκετούς μήνες τις διευρυμένες αντιδράσεις στο Microsoft Teams

Η Microsoft καθυστερεί αρκετούς μήνες τις διευρυμένες αντιδράσεις στο Microsoft Teams

Πέρυσι η Microsoft ανακοίνωσε ότι αύξανε τον αριθμό των emoji που ήταν διαθέσιμα για χρήση ως Reactions στο Microsoft Teams.

Η ενημέρωση θα επεκτείνει τις διαθέσιμες αντιδράσεις επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν από >800 Emoji Teams για να εκφραστούν με τον τρόπο που θέλουν όταν εφαρμόζουν την αντίδραση σε μηνύματα συνομιλίας.

Η ενημέρωση επρόκειτο να ξεκινήσει να κυκλοφορεί στα μέσα Ιανουαρίου και η Microsoft αναμενόταν να ολοκληρώσει την κυκλοφορία έως τα τέλη Ιανουαρίου για τους Standard χρήστες και να φτάσει στους χρήστες DOD έως τον Μάρτιο του 2022.

Σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία θα ξεκινήσει τώρα μόνο στις αρχές Μαρτίου 2022 για Τυπικοί χρήστες και χρήστες GCC και ολοκληρωθεί έως τα τέλη Μαρτίου 2022, ενώ οι χρήστες GCC-H και DOD θα λάβουν τις νέες αντιδράσεις στις αρχές Απριλίου με την κυκλοφορία να αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Απριλίου 2022.

Η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη για υπολογιστές Teams εφαρμογές (Windows και Mac), Teams mobile (Android και iOS) και Teams στον ιστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *