Η Google ξεκινά να δοκιμάζει παιχνίδια Android σε υπολογιστές με Windows

Η Google ξεκινά να δοκιμάζει παιχνίδια Android σε υπολογιστές με Windows

H Microsoft ανακοίνωσε τα Windows 11 με την υπόσχεση ότι θα υποστηρίζει εφαρμογές Android, αν και αυτή η λειτουργικότητα δεν ήταν έτοιμη για την κυκλοφορία της πλατφόρμας για υπολογιστές.

Τώρα η Google κυκλοφόρησε επιτέλους την πρώτη έκδοση beta – οι χρήστες σε επιλεγμένες αγορές μπορούν να εγγραφούν στα Παιχνίδια Google Play όπου μπορούν να εκτελέσουν 12 παιχνίδια στον υπολογιστή τους.

Οι πρώτες χώρες/περιοχές που το απέκτησαν είναι το Χονγκ Κονγκ, η Ταϊβάν και η Νότια Κορέα, όπου οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν το Asphalt 9, το Gardenscapes και το Homescapes και μια χούφτα άλλα τοπικά διαθέσιμα παιχνίδια.

Πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον Windows 10 (v2004) ή Windows 11, υπολογιστή με οκταπύρηνο CPU, μέτρια ισχυρή GPU, 8 GB RAM και τουλάχιστον 20 GB αποθηκευτικό χώρο SSD.

Το μενού των Παιχνιδιών Google Play μοιάζει πολύ με το κανονικό Google Play Store, αλλά με μεγαλύτερες περιγραφές και διαφορετική ειδοποίηση για το εάν το παιχνίδι έχει διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής. Οι παίκτες εξακολουθούν να κερδίζουν πόντους Play, ακόμα κι αν το παιχνίδι δεν παίζεται σε Android.

Η πλατφόρμα αναμένεται να φτάσει σε beta σε άλλες αγορές με περισσότερα παιχνίδια σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *