Το Instagram σάς επιτρέπει πλέον να δημιουργείτε remixes τύπου TikTok χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε βίντεο

Το Instagram σάς επιτρέπει πλέον να δημιουργείτε remixes τύπου TikTok χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε βίντεο

Δεν χρειάζεται πλέον να βουτήξετε σε Reels για να δημιουργήσετε συνεργατικά βίντεο τύπου TikTok στο Instagram. Το κοινωνικό δίκτυο έχει επεκτείνει τη δυνατότητα remix του για να σας επιτρέπει να κάνετε συνεργασίες και παρόμοιες ανακατασκευές από οποιοδήποτε βίντεο στο Instagram. Εφόσον το βίντεο κυκλοφόρησε μετά την ενημέρωση, μπορείτε να επιλέξετε “remix αυτό το βίντεο” από το μενού με τις τρεις κουκκίδες για να δημιουργήσετε την απάντησή σας στο κλιπ. Θα πρέπει ακόμα να μοιραστείτε το αποτέλεσμα μέσω του Reels, αλλά θα έχετε επίσης τα ίδια εργαλεία επεξεργασίας για να δημιουργήσετε συνεργασίες, φωνητικά και εφέ.

Το Instagram κάνει επίσης περισσότερα για να φλερτάρει τους livestreamers. Τώρα έχετε την επιλογή να επισημάνετε την επόμενη ζωντανή μετάδοση Instagram στο προφίλ σας, δίνοντας στους θεατές έναν εύκολο τρόπο να ορίσουν μια υπενθύμιση. Ούτε θα χρειαστεί να επισυνάψετε μια κανονική ανάρτηση ροής στην προγραμματισμένη ροή. Αν και δεν μπορείτε ακόμα να πειράζετε τις μεταγενέστερες ροές, αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε διαφημιστική εκστρατεία για μια συνέντευξη ή μια συνεδρία ρωτήστε με οτιδήποτε.

Η δυνατότητα επέκτασης του remix μπορεί να είναι σημαντική. Το Instagram δεν διστάζει να θέλει να αντιμετωπίσει το TikTok και η λειτουργία Duet είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία αυτού του αντιπάλου. Η επιλογή αναμίξεως οποιουδήποτε βίντεο δίνει στους χρήστες του Instagram ένα ευρύτερο φάσμα βίντεο για να επιλέξουν από το TikTok, συμπεριλαμβανομένων πλάνα που δεν προορίζονταν αρχικά για αυτή τη σύντομη αλλά γλυκιά μορφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *