Η Samsung θα αποκαλύψει την επόμενη ναυαρχίδα της Galaxy S τον Φεβρουάριο

Η Samsung θα αποκαλύψει την επόμενη ναυαρχίδα της Galaxy S τον Φεβρουάριο

Αφού εισήγαγε την υποστήριξη S Pen στο Galaxy S21 Ultra και δεν κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση της σειράς Note πέρυσι, η επόμενη εκδήλωση Unpacked της Samsung θα ήταν μια έγκαιρη ευκαιρία να απευθυνθούμε στους ενδιαφερόμενους θαυμαστές. Αν και η εταιρεία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει μια ακριβή ημερομηνία πέρα ​​από τον μήνα Φεβρουάριο (φήμες προτείνουν ότι μπορεί να γίνει στις 8 Φεβρουαρίου), ο πρόεδρος TM Roh έχει γράψει μια ανάρτηση στο  blog σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε κατά την κυκλοφορία. Η Samsung μοιράστηκε επίσης ένα teaser trailer.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς εκπλαγείτε όταν η Samsung δεν κυκλοφόρησε ένα νέο Galaxy Note πέρυσι», έγραψε. “Στο Unpacked τον Φεβρουάριο του 2022, θα σας παρουσιάσουμε την πιο αξιοσημείωτη συσκευή της σειράς S που έχουμε δημιουργήσει ποτέ.” Η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τη σειρά Galaxy S22 φέτος.

Ο Roh είπε επίσης ότι «η επόμενη γενιά του Galaxy S… τις μεγαλύτερες εμπειρίες του Samsung Galaxy μας σε μια απόλυτη συσκευή». Πείραξε τη νυχτερινή φωτογραφία, τη δύναμη και τις επιδόσεις ως ορισμένους τομείς που πρέπει να προσέξετε, ολοκληρώνοντας τη δημοσίευσή του με το “Ετοιμαστείτε για την απόλυτη εμπειρία Ultra”. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι καλύτερες αναβαθμίσεις θα μπορούσαν να περιοριστούν ξανά στο μοντέλο Ultra, όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Η υπόλοιπη ανάρτηση του Roh είναι ως επί το πλείστον ανακεφαλαίωση της σειράς S και Note, καθώς και αόριστες νύξεις όπως “δεν έχουμε μιλήσει για αυτές τις εμπειρίες [Galaxy Note] που αγαπάς”. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα ακριβή χαρακτηριστικά Note-esque που θα μπορούσαμε να δούμε στην επόμενη ναυαρχίδα της S και η μεγαλύτερη ένδειξη μας είναι η χρήση της λέξης “αξιοσημείωτο” για να περιγράψουμε το επερχόμενο προϊόν.  

Τέλος, η Samsung ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι αύριο (21 Ιανουαρίου) στις 10 π.μ. ET, θα ανοίξει τις προσφορές της στο Reserve Now εκ των προτέρων, όπως είχε γίνει για προηγούμενες εκδόσεις. Εάν θέλετε να εγγυηθείτε ότι μπορείτε να λάβετε ό,τι ανακοινώσει η Samsung τον Φεβρουάριο, μπορείτε να κάνετε κράτηση νωρίς και να λάβετε προνόμια όπως πίστωση 50 $ Samsung σε άλλα προϊόντα Galaxy κατά την προπαραγγελία, καθώς και περισσότερες προσφορές όταν έρθει η ώρα να προπαραγγείλετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *